Maggie MacNeal

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Nothing Else To DoWarner08/1975
When You're GoneWarner1975
Terug naar de kustWarner Bros.1976
Love Was In Your EyesWarner1976
Fools TogetherWarner1977
Jij alleenWarner Bros.1977
Winter In BerlinWarner Bros.1977
Ooh!Warner1978
You And IWarner Bros.1978
Night TimeWarner1979
Amsterdam, Amsterdam, nur da bin ich zu HausWEA1980
Amsterdam (Nederlandse versie)WEA1980
Amsterdam (Version française)WEA1980
Be My Lover TonightWEA1981
I've Got You (You've Got Me)Carrere1983
You Are My HopeDisky1985
Verloren tijdMercury1989
Terug naar de kust '90Mercury1990
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Maggie MacNealWarner1976
Fools TogetherWarner Bros.1977
AmsterdamWarner Bros.1980
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Rem!ndArcade17/04/1998
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?