Forum

Forum - Dutch Charts - Rihanna (Deel 2)

1184 berichten zijn wel een reden voor een tweede deel.

Hopelijk komt What Now in de Single Top 100.
het gaat telang duren voordat de lead single uit komt
Voorlopig wel. Óf ze maakt een comeback (verwacht ik niet van iemand als Rihanna trouwens), óf ze brengt deze maand of volgende maand een leadsingle uit, en het nieuwe album een paar maanden daarna.
http://www.youtube.com/watch?v=ehcVomMexkY

Nooit verwacht dat er nog een video van zou uitkomen. Maar ik vind dit geen goede video. Echter walgelijk.
ja klopt


what now op 65 jeeeej
Laatst gewijzigd:
Op #27 in de Top 40! De hoogste binnenkomer, ofterwel volgens Radio538: ''De klapper van de week''!.
Stay op #85 na 34 (!) weken!
En Unapologetic op #87 na 46 weken. Misschien 48 weken?

1. Good Girl Gone Bad
2. Loud 48 weken
3. Unapologetic 46 weken
4. Rated R. 41 weken
5. A Girl Like Me 33 weken
6. Talk That Talk 18 weken
7. Music Of The Sun 1 week
only girl kwam uit op 13 september
we found love 8 oktober
en diamonds 6 oktober

dan gaat het niet meer lang duuren voor dat de lead single uit is
Is het dan zeker dat er een nieuw album komt? Ik heb er nog niets over gelezen.
faab, dat klopt niet. We Found Love kwam al op 22 september uit, en Diamonds op 24 september. In iedergeval moeten we het doen met What Now.
ik heb op wikipedia gekeken daar stond het


maar wikipedia heeft niet altijd gelijk
http://www.youtube.com/watch?v=qC4Ot4R-aMU

jammer dat het geen liedje van rihanna was

het klinkt best goed
Wow! Stay op #78! Unapologetic op #70! What Now op #56!
'What Now' is uit de top 100 I tunes lijst gevallen. We kunnen toch wel spreken van een redelijke flop voor Rihanna.
Dan misschien nog een weekje in de Single Top 100, tenzij ze er opnieuw inkomt. Dan moeten we het maar doen met Stay, totdat een nieuwe single erin komt.
Met wat geluk nog een weekje of 2 voor What Now.
Persoonlijk hoop ik daarna even niks meer te vernemen van de iets te veel overgewaardeerde zangeres Rihanna...
Unapologetic op #91, Stay uit de lijst en What Now van #57 naar #58.
nu gaat het erg lang duuren


de single mag wel uitgaan komen
Inderdaad.
Reacties op de track gaan terug tot 7 uur geleden:
http://www.hitlistweb.nl/ReadBlog.aspx?Id=5115
USA - Overall Top Sellers Last 24 Hours

98 Phillip Phillips Gone, Gone, Gone 21137
99 Zedd Clarity (feat. Foxes) 20995
100 Eminem The Monster (feat. Rihanna) 1955
The Monster

#16 Zimbabwe (NE)(NE)
#87 United States (NE)(NE)
#119 Peru
#150 Russia (NE)(NE)
#151 New Zealand (NE)(NE)
#197 United States (NE)(NE)
#203 Australia (NE)(NE)
#260 Lebanon
Langzaam druppelt de nieuwe track de diverse charts binnen terwijl Nederland nog op 1 oor ligt.

Canada - Overall Top Sellers Last 24 Hours

98 Zedd Stay the Night (feat. Hayley Williams of Paramore) 655
99 Eminem The Monster (feat. Rihanna) 354
100 Eminem The Monster (feat. Rihanna) 95
Nederland wordt wakker:

93. The Monster (feat. Rihanna) - Eminem
‎Vandaag ‎29 ‎oktober ‎2013, ‏‎8:05:33
The Monster (feat. Rihanna)
The Marshall Mathers LP2 (Deluxe)
Eminem
Genre: Hip-Hop/Rap
Expected Release Date: 05 November 2013

© ℗ 2013 Aftermath Records

http://ax.phobos.apple.com.edgesuite.net/WebObjects/MZStore.woa/wpa/MRSS/topsongs/sf=143452/limit=100/rss.xml
Nu DutchCharts nog

Neem rustig de tijd, mensen. Bovendien kan ie vanwege de releasedatum vrijdag de Top 100 nog niet binnenkomen. En daarenboven: Love The Way You Lie had in Nederland 14 weken nodig om 2X#5 te komen.
Hebben we in elk geval een leuke top 5-hit om 2014 mee te beginnen (het jaar waarin de Top 40 50 jaar bestaat). Raar dat 3FM 'm nog niet heeft gedraaid. De popzender is nog helemaal in de rouw om Lou Reed maar vergeet met haar tijd mee te gaan. En 538? Dit online radio station heeft momenteel geen playlist informatie beschikbaar. Maar waarschijnlijk wordt The Monster vrijdag gewoon alarmschijf.
The Monster kan wel al in de Top 100 binnenkomen komende vrijdag. Nummer is al te koop bij iTunes, al staat het nu nog veel te laag om die 4 dagen minder verkoop goed te maken.
En in een paar uur tijd al 11 in zowel Nederland als Engeland!
Dus die gaat de Top 100 wel halen vrijdag.
Misschien wel.
De Eminem single gaat zeker de Top 100 halen, misschien wel bij de bovenste 30. Jammer dat er geen Rihanna track meer gaat komen dit jaar.
komt die niet meer dit jaar uit


niks voor rihanna
Rihanna scoort sinds februari weer een grote hit met The Monster. Een leadsingle heeft ze voorlopig niet nodig.
The Monster is een Eminem track...
En net zo goed een succes dankzij Rihanna. Al is het maar door de airplay die het nummer nu heeft. Was zonder Rihanna behoorlijk minder geweest.
Ja dat denk jij als Rihanna fan met roze bril op. Eminem had ook iemand anders kunnen laten featuren. t Is en blijft een Eminem single met medewerking van Rihanna. Dus geen Rihanna-track...
Vrijwel alle Rihanna singles worden AS. Ik ben benieuwd wie bij dit nummer zou passen en waarbij dat ook was gelukt. Ik ben niet eens een enorme Rihanna fan. Jij bent degene met de enorme vooroordelen.
Net als Year of summer. Het blijft van Wildstyles..
Rihanna in Engeland nu op gelijke hoogte met Elvis Presley en The Beatles:

Rihanna now joins Elvis Presley and The Beatles in the Official Chart history books as just one of three acts to have scored seven Number 1 singles over seven consecutive years.

The Monster is both the US rapper's and Rihanna’s eighth Number 1 UK single.

http://www.officialcharts.com/chart-news/eminem-and-rihanna-deny-one-direction-their-fourth-number-1-2585/
Dat Love the way you lie er pas 13 weken over deed om de single top 5 te halen hebben we bovenal te danken aan allerlei braderiehits die door hun eigen achterban de hitparade omhoog werd gezogen . Nummer verkocht uiteindelijk wel heel wat meer dan de nr 2 van Bonnie & Joling om maar wat te noemen 2010 was een industrierampjaar voor de single top 100.
'braderiehits die... werd gezogen"
Het effect is direct duidelijk op je taalgebruik, Frankly.

PS Na "noemen" staat ook geen punt (.). ;-)

De spelling van je zinnen was een interpunctierampdag voor DutchCharts, dat er overigens ALLES aan doet om de vreemde gebeurtenissen van 27 april 2012 richting iTunes onder het tapijt te vegen door elke verwijzing ernaar te verwijderen alsof er toen niet een hoogst ingrijpende actie heeft plaatsgevonden. Als ook dit stukje wordt verwijderd maakt dat DutchCharts zeer verdacht.
a. De top 1024-linkjes werden (op verzoek van een nog steeds onbekend iemand) teruggebracht tot futiele top 100-linkjes, wat wereldwijd tot verontwaardiging leidde.
b. De zooi nieuwe releases werd op die dag van 300 artikelen terugebracht naar 100.
c. De nieuwe releases-linkjes werden behalve teruggebracht tot 100 artikelen ook nog 'ns 1X per 2/1 w(e)ek(-en) gerefreshed i.pv. elke dag.

Verder werden de topics waarin ik dit wilde bespreken voor mijzelf als guest in no time afrgeschermd voor gasten, of gesloten.
afgeschermd
Er gaat dan niet een lichtje branden bij mensen maar dat moet allemaal domweg worden verwijderd zonder er 1 conclusie over te trekken?
teruggebracht

Maar het vuur werd me hier dit weekend ook aan de schenen gelegd en ik was niet bij machte om op de -speciaal voor mij afgesloten- topics te reageren. Maar ik ga NU mijn webmailadres veranderen zodat DutchCharts de topics waar ik reageerde niet meer voor mij kan afsluiten.
Verder: ik ben geen idioot die info achterhoudt maar dat is de verschrikkelijke Michiel Admiraal en zijn ARBO-leden clan (inclusief Henk die de Bubbling Under achterhoudt voor zijn nageslacht (kots). Ga bij hém stomme problemen veroorzaken i.p.v. bij guests. Of "guests"? Ik was member totdat ik door DutchCharts zelf weer tot guest werd teruggebombardeerd waarna mij weer de zwarte piet werd uitgedeeld omdat ik guest was.

Graag vrijdag de nieuwe Bubbling Under op DutchCharts (nrs.101-200) tegelijk met de Single Top 100 of anders wég met die belemmeraar. Hij is helemaal NERGENS meer voor nodig.
Want we zijn LANG GENOEG voor helemaal niks onder de duim gehouden. Dus graag openheid van zaken of anders opkrassen want ik ga als guest niet opkrassen door afgesloten topics. Integendeel.
Interpunctie is niet mijn sterkste punt Sipko . Over Rihanna gesproken ,haar Monster met Eminem zou weleens haar 2e Nederlandse nr 1 hit kunnen gaan betekenen.
ARBOledenclan klinkt erg ambtelijk Sipko haha maar wat vind je zo fascinerend aan die bubbling under ? de naam zegt het al so boring come on verzamel 7 dagen itunescijfers en je hebt de industriechart (zonder streaming en airplay).
We hebben het over een cruciaal punt, Frankly. Als vrijdag de Bubbling Under niet op de site wordt toegevoegd, kan beter DutchCharts verdwijnen omdat het direct mijn belangen als chartwatcher ondermijnd en alleen stupide de top 100 plaatst i.p.v. de top 200.

We zitten in het sinds 1945 "vrije" Nederland. Het is dus GEEN ENKELE MOEITE die lijst op DutchCharts te plaatsen. Het enige dat dat belemmert is de ons onvrij houdende Michiel Admiraal en zijn stupide afspraak met de NVPI.

Ik ga het hem niet eens vragen. Ik WIL die lijst gewoon op DutchCharts vrijdag. Zolang daar geen gehoor aan wordt gegeven gebeuren er rare/vreemde dingen die het verstand te boven gaat. Niemand kan een man met persoonlijke macht kwaad doen. Ook Obama niet. Dus vrijdag is de deadline. Ik heb er geen enkel ongeloof in dat het MET MIJN WIL zal lukken.
gaan
ondermijnt
I will not accept only a Single top 100 on Friday and I will do anything that is necessary to change their mind if they will only place a top 100. On a paranormal level again (because allready the lights fell off "suddenly" on Sunday). I am a man with power. And I will use this power again.
Wow... welke drugs slik jij Sipko?
Mijn hemel, waar gaat dit over?? Kan dit niet in een apart topic (alleen voor Sipko)?

On topic: The Monster op weg naar 1? Zou zo maar kunnen.
Ik slik geen drugs. Ik zeg alleen maar waar het op staat. Het staat op: INFORMATIE-ACHTERHOUDING en op 27 april 2012 MOGELIJKHEID-verwijdering. En -natuurlijk- je KAN me verwijderen. Maar dan zijn de poppen wel aan het dansen komend weekend. Want ik laat het hier NIET bij zitten met een sinds 1994 GESTAALDE WIL Iedereen die over mij heen loopt krijgt het direct 300.000X terug. Aangename uitgangspositie, lijkt me. Ga vooral je gang, klojo's.
Sipko, je hebt professionele hulp nodig.
Per KevinP. Ik snap dit Uniet echt.
Hey Sipko, de deadline is al ruim een week voorbij. Hebben we iets gemist of is jouw wil toch niet zo sterk als je doet geloven?


On topic: vreemde timing om nu pas met de video voor What Now te komen (http://www.youtube.com/watch?v=b-3BI9AspYc), zo lang nadat de single uitkwam.
Inderdaad. Dit was ook zo bij Pour It Up.
Op #3!
wat op #3?
The Monster in de Single Top 100.
Al een week toch?
Klopt.
Rihanna heeft (dankzij Eminem of toch dankzij haarzelf;-) haar 10e top 3 hit in de top 40 evenveel als Queen en U2 . en haar 7e nr 3 hit dat is een evenaring met Michael Jackson ook 7 nr 3 hits.
Dat zullen nog wel meer worden. Door alle nieuwe singles van #3 naar #6.
Mij kan het niet schelen. Succes vind ik belangrijker, en Rihanna heeft dat meer dan Taylor Swift.
is ook zo maar het is gewoon raar dat meer voor taylor swift kiezen
The Monster blijft op #6 steken. Haar nieuwe grote hit na 8 maanden. Unapologetic op #75 na 53 weken!
ik verwacht haar leadsingle niet meer in dit jaar
The Monster terug op #4.

Ik ben benieuwd hoeang Unapologetic het nog vol gaat houden.
O wacht, Unalologetic ligt eral uit. Ik vind 53 weken wel erg knap.
Met Monster heeft Rihanna in de USA nu haar 13 nr 1 hit en haar derde als Featured artist 2 met Eminem en 1 met T.I
Ze heeft ook vier jaar achter elkaar een nummer 1-hit gescoord in Amerika
Hate That I Love You heeft de 100 miljoen weergaven bereikt. Pour It Up is ook op eeg naar de 100 miljoen
de 13e komt can`t remember to forget you uit


met shakira

ik denk dat het een goed liedje gaat worden
ben héél benieuwd. The Monster kwam al op #2 terecht in de Top 40 (nu op #3), en ik verwacht dat dit ook een hit gaat worden.
http://youtu.be/o3VMyHr1gIg

leuk liedje is het gaat denk wel een grote hit worden
Rihanna is niet te stoppen. Dan maar geen nieuw album in november maar wel lekker twee gast nummers. Het nieuwe album komt wel later (waarschijnlijk in de zomer) zo blijft Rihanna er altijd bij
En ja hoor, alweer op #1 in vele landen. De zoveelste hit voor haar in 8 en een half jaar.
Happy B-Day RiRi!!! Mogen nog vele jaren gaan met nog meer vele leuke hits
ik denk dat rihanna een jaartje over slaat
en pas rond september komt denk haar lead song uit
Ben benieuwd. 'Can't Remember To Forget You' deed het redelijk in de lijst, maar het was geen hoogvlieger.
Inmiddels heeft Princess Of China de magische 100 miljoen views bereikt op Youtube. Dit is de 22ste video van Rihanna die dat doet. Op haar Vevo kanaal heeft ze er 17. Tot nu toe heeft geen een artiest dit grote aantal gehaald. Rihanna laat de nummer twee ver achter haar. Justin Bieber en Lady Gaga hebben volgens mij ieder elf video's.
rihanna is tog princes of youtube ofzo iets
Rihanna staat op 2 in de top 40 best scorende artiesten
Rihanna heeft 12305 punten en
Madonna 13428 punten binnen kort komt Rihanna op 1 te staan als ze zo doorgaat
pfff het duurt echt heel lang voordat ze met nieuw muziek gaat komen maar gelukkig is ze bezig met albums ze heeft al 1 album af voor de film home en ze is er al met nog 1 bezig en ik verwacht dat die in november uit zal komen ik weet niet zeker maar denk het en die album voor de film home komt in maart uit
dus binnen kort komt ze met veel nieuw muziek en ik verwacht dat ze weer hartstikke goed gaat scoren in de hit lijsten ik hoop echt dat ze 1 nummer 1hit gaat krijgen en miss gaat ze madonna nog wel binnen kort in halen bij de best scorende artiesten in de top 40
Laatst gewijzigd:
Ik las een paar dagen geleden nog ergens dat er geruchten gingen dat Rihanna binnen een maand met een nieuwe single kwam (weet niet meer waar ik dat las). Maar is denk ik wel grote kans dat dat gebeurt, Rihanna is altijd verrassend snel met nieuwe singles!
In eind september dan zeker, zoals meer leadsines van haar. Fijn dat ze even pauze heeft genomen, het ging zo snel allemaal en de laaysye twee albums leken eerder op snel geld verdienen dan échte goede muziek maken (op een paar nummers na). Als we twee jaar op materiaal van haarzelf moeten wachten, verwacht ik toch zo'n geweldige single als 'Diamonds'.
ik vind de albums van Rihanna ook niet boeiend (van weinig artiesten trouwens). De singles zijn altijd goed dus laat maar komen!
Wat mij betreft neemt ze een hele lange pauze...
Wat mij betreft doe jij gezellig mee
Met wat, Sammik? Met wat zou ik gezellig mee moeten doen?
Je hebt gelijk, Sammik, de singles schieten er meestal bovenuit.
Ik hoop dat ze weer met een dance single komt zoals only girl en we found love.


ik had tijdje geleden ergens gelezen dat de single all night gaat heten.
ik verwacht dat het nieuwe liedje ieder moment uit gaat komen

en ik denk dat de album r8 gaat heten
Het wordt tijd voor een comeback van riri.
Haar muziek is zo goed en daar heeft ze meestal jaar voor nodig ongeveer dan.
Maar nu heeft ze veel meer tijd dus ik denk dat het echt heel goed gaat worden.
Elk jaar muziek uitbrengen is juist een teken dat het snel moet en dus niet goed kan zijn. Massaproduktie. Goede muziek maken doe je langer over. Ik vind het wel lekker, al een tijdje geen Rihanna-materiaal op de radio.
Of juíst niet, faab. Het kan ook dat haar inspiratie op is. Knap dat ze allemaal goede singles uit heeft kunnen brengen, al waren de twee laatste albums toch wel eerder snel geld verdienen dan écht genieten, op een paar nummers na.
ja dat zou ook kunnen ja
Maar rihanna schrijft haar muziek bijna nooit.
En haar 2 laatste album waren goed hoor

Laatst gewijzigd:
Dat vind ik ook Faab
ik vond haar laatste 3 albums echt mega goed.
en Rootje wat maakt het uit dat ze ieder jaar een album uit brengt er is tog niks mis met haar muziek?
Faab. Ik vind het werkelijk helemaal ruk, haar muziek. Sorry Faab.
nou ja iedereen heeft een eigen muziek smaak
dus het kan dat jij het niks vind
Ieder zijn muzieksmaak-ik vind Rihanna ook TOP
ik denk dat rihanna nog in november met nieuwe album gaat komen
We kijken er naar uit
Binnen 6 dagen een album uitbrengen is niet zo waarschijnlijk. Ik ben benieuwd of ze nog een comeback gaat maken. Haar laatste single dateert uit januari 2014.
Dan spreek je niet van een comeback, Sebastiaan. Als minder dan een jaar geleden een laatste single van iemand uitkwam.
Dat woord wordt ook maar te pas en te onpas gebruikt.
In ieder geval ik denk dat haar album nog in 2014 gaat komen want in maart of mei komt er een film uit waar rihanna liedjes voor heeft opgenomen en ik denk dat dat haar 9e album gaat worden want pas geleden zei ze dat haar album bijna komt dus ik denk nog voor begin 2015
Laatst gewijzigd:
Als er volgend een jaar een film komt waar zij nummers voor heeft ingezongen/opgenomen, kan het ook wel dat de eerste single of het album pas in maart wordt uitgebracht. Ik ben benieuwd!
nee het komt bijna want die voor de film heeft ze al af een lange tijd geleden 5 6 maanden ofzo en toen ging ze weer verder met ander muziek maken en ze tweete R8 dus rihanna achtste album dus ik denk dat echt bijna nieuw muziek van rihanna gaat komen
Ze zij in een interview "very soon" dus het komt echt bijna
ik kan niet meer wachten
https://www.youtube.com/watch?v=lkPegtlIdZE

Er gaat een preview rond van een liedje van rihanna`s nieuwe album

Hit or shit?
Eerder shit. Doet me denken aan de vorige albums.
Ik zit te twijfelen het kan dat het liedje anders is en heel leuk wordt.
Maar het kan ook zo zijn dat het een grote flop gaat worden.
Ik vind Rihanna helemaal niks sorry. Toen ze nog liedjes maakte als S.O.S., Unfaithfull en Please Don't Stop The Music vond ik haar nog wel leuk maar na haar album 'Good Girl Gone Bad' vind ik haar alleen maar slechter geworden. En als je ook kijkt naar haar laatste albums heeft ze zichzelf niet meer vernieuwd kwa geluid en stijl, dus nee ik zit niet op haar muziek te wachten. Ik vind het wel prima zo zonder Rihanna op de radio. En als ze terugkomt kan ze wachten op felle competitie van de nu zo populaire Ariana Grande, Katy Perry en ook niet te vergeten dat Miley eraan komt met een nieuwe single en een album. Dus ik ben benieuwd hoe dit zo zal gaan aflopen. Dan zullen we zien of ze nog zo inmens populair is. Want je weet dat de hype van Lady Gaga ook sinds vorig jaar verdwenen is en dat toen Katy Perry en Miley Cyrus haar single 'Applause' best goed hebben verdrongen, maar we gaan het zien!!
Laatst gewijzigd:
Die snippet vond ik slecht. Hopelijk is het nummer zelf beter.
dit jaar komt rihanna eindelijk weer terug en goed ook
2 albums als het goed is en ook al een samenwerking
Ik denk dat 2015 rihanna jaar gaat worden
Nog niks ervan gehoord.. ik heb alleen een paar seconden van een nummer gehoord en een snippet, maar dat album gaat zo nog wel lang duren. Het lijkt net of ze het steeds ''uitstelt''. Ik heb alle tijd, maar als het zo gaat, krijgen we pas volgend jaar nieuw werk te horen.
Ze mag het van mij zolang uitstellen als ze wil...
Zeer slechte en saaie comebacksingle van Rihanna!! Mag meteen de prullenbak in van mij!!
In het begin moest ik echt heel erg aan het liedje wennen.
Maar als ik hem vaker hoor begint die steeds leuker te worden.
Het liedje is wel catchy eigenlijk
Ik kan geen goede versie vinden... ik denk dat we nog even moeten wachten totdat Rihanna het nummer op haar youtubekanaal heeft geplaatst.
Binnenkort zal 'Rated R'uit de album top 1000 allertijden vallen. Dit album staat nu op 1000...
Verbazing: gezakt in de top 100 van 75 naar 86
Van mij mag het nummer zo snel mogelijk de top100 uit!! Ik vind het zo'n saai en langdradig nummer Patrick3!! Ik vind het gewoon een goede comebacksingle. Trouwens heeft ze het nummer niet geschreven, maar volgens mij schrijft Rihanna ook bijna nooit haar nummers!!
In Vlaanderen nieuw op 15- hopelijk in de top 100 wat mij betreft volgende week terug omhoog
FourFiveSeconds staat niet op Spotify en aangezien de Single Top 100 voor zeker 80% door Spotify bepaald wordt is dat nogal problematisch. Zolang het niet op Spotify komt wordt het in de Single Top 100 niets.
Heel jammer-in de top 40 nieuw op 31- heel gauw op Spotify zetten en dan stijgen in de top 100
Ja, de Top 40 en Mega Top 50 tellen Spotify minder zwaar mee, dus daar is ze kansrijker.
Af en toe is er iets moeilijks te verstaan in de top 100 singles?
Deze topic geeft de kans om iemand te uitleggen waarom.

Om te beginnen, in bijna elke land, de mega top 50, de top40 en top 10 in de NL itunes staan FourFiveSeconds
van Rihanna & Kanye West & Paul McCartney, maar zeer laag in de top 100 singles. Waarom?
Geen streaming?
Als je nou een paar posts boven je kijkt zie je het antwoord.
Ik ben het met jaccok eens. Saai, niet catchy, gevoelloos.. Maar toch hoop ik dat dit een hit wordt, simpelweg omdat het Rihanna is.
Normaal gezien gaat dit nummer vrijdag héél wat plaatsen stijgen in de top 100
Nee, dat gaat echt niet gebeuren zonder dat het op Spotify staat. Het nummer zal het van de twee andere hitlijsten moeten hebben.
Het zou niet mogen dat Spotify zo beslissend is
Het is gewoon heel erg apart dat het nummer niet op spotify staat zo wordt het echt niks
Het is een goed genoeg nummer om in de top 10 te komen
Zo gauw mogelijk op Spotify zetten dan kan het richting top 10 gaan
In de top 100 gestegen van 86 naar 68
In de top 40 van 31 naar 15
Congratulations-proficiat aan Rihanna
OMG rihanna heeft nieuw liedje echt een heel goed en mooi liedje van mij mag het een nummer 1 hit gaan worden echt een geweldig nummer.

Towards the sun
https://www.youtube.com/watch?v=bqfTu07Hddk
Ik heb ergens gelezen dat haar album voor de film home 17 maart uit komt.
En dat is een andere album als #R8 dus ik denk dat die album eerder uit zou komen aangezien #R8 haar achtste album gaat worden en unapologetic haar zevende was.
FourFiveSeconds is gestegen van 88 naar 55 komt denk ik omdat het nummer nu op spotify staat ik hoop echt dat het nog een top 10 hit gaat worden.
En dat hoop ik ook voor towards the sun want hij doed het wel erg slecht bij itunes.
Laatst gewijzigd:
Het wordt tijd voor haar nieuwe albums en hopen dat daar een hit op zit zoals we found love en only girl
FourFiveSeconds toch op Spotify.. het is alleen wel wat laat. Ik denk dat dit nummer in de top 3 terecht kon komen als het eerder op Spotify zou staan. Nu staat ze op #7. Niet slecht, maar zo hoog als haar andere leadsingles komt ze niet in de Single Top 100. Jammer, maar in de andere hitlijsten gaat het beter. In de Top 40 begint ze grote sprongen te maken. Ik ben benieuwd naar het album.
In de top 40 zakt FourFiveSeconds al iets hoor, Sebastiaan...
maar als nog FourFiveSecond doed het beter in de top 40 dan in de top 100
Al op 3 op Spotify. Zowel in de Top 40 als in de Single Top 100 zal het nummer nog veel hoger komen te staan.
Nu 2 met 93,6 streams terwijl Cheerleader er 113,7 heeft. Ellie Goulding zakt naar 3 . misschien een nr 1 hit ?
En nu is de afstand nog kleiner 113,4 /106,7
En ook Towards the sun is een heel fijn nummer en mag een dikke hit worden
hoe weten jullie dat hoe goed 4 5 sec het doed met streams
Ik hoop echt dat het nummer 1 hit gaat worden
Laatst gewijzigd:
Spotify-effect zien we volgende week pas terug in de Top 40 die wordt 's maandags samengesteld. Toen stond ze nog maar net in de top 10.
Fourfiveseconds staat sinds vandaag 1 in de spotify chart. Sinds januari 2014 hebben alle nr 1 noteringen in de wekelijkse spotify chart ook 1 gestaan in de Top 40 (andersom alleen Nico & Vinz niet) which means ....
Had toch deze week al wel een stijging verwacht in de Top 40 aangezien het toch al 5 dagen gestreamd kon worden op dat moment.
@SanderFMC dan was het maar een paar plaatsjes geweest . volgende week waarschijnlijk van 13 naar 3 en Are You with me ook de top 10 in
Paul McCartney kan wellicht binnenkort 3 records op zijn naam schrijven in de Top 40.
Oudste artiest met een nr 1 hit (72)
Enige artiest met nr 1 hits in verschillende bands en solo
Artiest die het langst op een nr 1 hit heeft moeten wachten (als Beatle stond ie bij de allereerste top 40 al op 1 maar nooit solo zoals we weten)

En ik zal vast nog wel een record vergeten zijn ;?
Ravotten van Mr. Polska is natuurlijk veel populairder. Eh.. tja
En hoe The Whale van Sue The Night (wel een goed nummer) al 4 weken in de Mega Top 50 staat is me ook een raadsel.
Laatst gewijzigd:
Volgens Ed Adams Mega top 50 ambassadeur wordt de airplay van 3FM weer eens zwaarder gewogen . Het is nu niet meer het geval dat alle drie factoren even zwaar wegen,helaas .Bart Arens is nog maar net vertrokken of de spelregels worden aangeschroefd. Pitbull heeft nauwelijks airplay en staat dus niet in de mt 50. De Top 40 is op dit gebied consequenter. Anyway de mt 50 is geen hobbylijst ik snap ook wel waarom hitautisten als Sipko een hekel aan een hitlijst als de Mega top 50 (en top 40)hebben. Die lijsten bepalen zelf de spelregels en geven geen percentages kwijt ja dan raakt ie het overzicht kwijt:-
@Frankly Zo'n donkerbruin vermoeden had ik al.
Cheerleader weer terug op 1 in spotifychart
FourFiveSeconds op #1 op Spotify... wat een verassing. In de Single Top maakt ze zeker een kans op de eerste plaats. Misschien dat het nummer in de Top 40 ook nog de top 5 kan halen, maar dat moeten we nog even afwachten denk ik. Het zal bijzonder zijn als Rihanna weer een nummer 1-hit gaat halen.
Laatst gewijzigd:
Ik denk dat Cheerleader voor de 8e week aan kop gaat Ellie Goulding blijft 2 en Rihanna van 13 naar 3.
Komend weekend staat ze 1 in de mt 50 en single top 100
Ik ben het met je eens wat betreft de Top 40. In de Mega Top 50 en Single Top 100 verwacht ik een tweede plaats voor Rihanna vanwege de twee dubbele versies van Omi op Spotify en de betere verkopen van Omi op iTunes.
Laatst gewijzigd:
@Sipko Shazam is geen streaming, maar een dienst om nummers die ergens op welke manier dan ook afgespeeld worden, te herkennen.

Voor die Apple-streamingdienst voorspel ik alvast een grote flop.
Laatst gewijzigd:
Cheerleader staat inderdaad nog aan kop in de Mega top 50 dit weekend nu voor de 8e week. Fourfive seconds naar 2 en Are You With Me staat 3.
Net als in de Top 40 2 nieuwkomers
Lean On- Major Lazer ea op 25 en Style van Taylor Swift op 39.
Indeed Sipko zo moeilijk is het allemaa nie :
3 dagen geleden heb ik die geluisterd
en dancing in the dark ook
http://www.cosmopolitan.com/entertainment/music/news/a38269/rihanna-full-new-single/?src=spr_TWITTER&spr_id=1440_160904493

Ik ben echt een hele grote rihanna fan, maar dit lied is echt troep ik kan er niks anders van maken echt zonde dat ze dit uitbrengt.
Ik heb net een deel van het nummer beluisterd, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat het album niet veel goeds gaat beloven. Ik heb nostalgische gevoelens bij haar vorige bekende albums, maar ik denk dat dit haar slechtste album tot nu toe gaat worden. Weet iemand overigens wanneer dat album ongeveer uit gaat komen?
Geen idee. Rihanna interesseert me niet. Ik kijk eerder uit naar het nieuwe materiaal van een van mijn favorieten (The Prodigy). Daar heb ik al wat van gehoord en beviel me aardig. Ik verwacht dat hun materiaal hoger komt dan de nieuwe van Rihanna.
Ook ben ik benieuwd naar de nieuwe Muse. Hun laatste 2 CD's behaalde nr 1 positie...
Laatst gewijzigd:
ieder moment ik denk de 29e want dan gaat ze optreden bij de I heartradio music awards en het album zou eind maart uit komen dus ik weet het bijna wel zeker en ik denk dat het wel een goed album gaat worden want american oxygen is leuk kiss it better trouwens ook.

na een paar keer luisteren is Bitch Better Have My Money een beetje leuker geworden.
Laatst gewijzigd:
Hoe kan dit? Rihanna verdwenen uit de top 100
Het lijkt erop dat de formule Rihanna een beetje aan het uitwerken is.
Bitch..... money zal denk ik niet verder komen dan de tipparade...
Oef- Rihanna terug binnen op 37
Morgen BBHMM video clip.
Misschien is R8 dan ook uit maar dat verwacht ik echt niet meer want hoelang wachten we al?
Album is uitgesteld had ik gelezen. Ontevredenheid over het materiaal.
Overigens mag het van mij nog wel een poosje duren...
Door de video clip bbhmm wordt het liedje ineens weer gedownload

Zou die nu dan eindelijk in de top 40 komen?

Nou nee dat gaat echt niet meer gebeuren hoor.
Wie weet komt hij nu wél in de top 40-het staat in de sterren geschreven
Rare video, snap het verhaal niet goed..
Boeiend ! Het nummer staat al 3 maanden in de hitparade ! Tijd voor een nieuw nummer zou ik zeggen
Hoop dat het album er nooit komt en dat mens stopt met woorden opzeggen.
Zo streng voor zo'n wereldster
Patrick3. Streng? Niet iedereen houdt van Rihanna. Van mij mag ze ook lang wachten met nieuw materiaal of stoppen...
Ik denk dat Rihanna nu al haar gemaakte/geschreven liedjes aan het op nemen is en dat de lead single in september uit komt en de album in november ik weet het bijna wel zeker
Dan gaat het een mooi Kerstgeschenk worden voor de fans van Rihanna
Faab roep al bijna anderhalf jaar dat hij het bijna wel zeker weet wanneer het album uitkomt, maar in de tussentijd heeft hij nog nooit gelijk gehad.
Ik zeg toch niet dat ik het zeker weet.
En laat mij lekker denken dat Rihanna haar album uitbrengt.
commentaar voor 10 Baarsjes
Dus.. Ze heeft tot nu toe met Kanye West en Paul Mccartney een grote hit gescoord met FourFiveSeconds die hier op nummer 2 kwam en al meer dan 250 miljoen weergaven op YouTube heeft, i.t.t. tot de twee redelijke flops BBHMM en American Oxygen (je kunt het ook hypes noemen). En dat album.. FourFiveSeconds is in februari al gereleasd, we zijn al zes maanden verder.. dat album mag nu wel komen, de meeste artiesten brengen hun album twee maanden na de leadsingle. Lijkt wel alsof ze al die albums die ze veel te vlug achter elkaar heeft uitgebracht zo wil compenseren. Ik bedoel maar, van 2009 t/m 2012 bracht ze in november een nieuw album uit, A Girl Like Me iets van acht maanden.. Madonna brengt toch ook niet elk jaar een album uit? En Britney Spears? En Katy Perry? En Beyoncé? En Eminem? Die maken dan naar begrippen altijd een comeback.. maar aan de andere kant zijn ze hartstikke druk met nummers opnemen, dat heeft gewoon veel tijd nodig. Als het moet vijf jaar. Mijn definitie van een comeback is sterk veranderd. Één jaar geen muziek is geen comeback, dat is twee jaar, of misschien zelfs meer. Het gaat hopelijk een fantastisch album worden die snel mag worden uitgebracht nu, aangezien de single allang is uitgebrucht. Na singles komt nou eenmaal album, en anders moesten de singles maar later worden uitgebracht. Punt.
Laatst gewijzigd:
Ze noemt volgens mij fourfiveseconds niet meer een lead single.
Ik hoop dat ze met een heel ander album komt dan we verwachten.
Met heel veel dance en house erop zou dan mijn lieveling album worden. maar denk dat ze weer met R&B komt want dat zit altijd wel op een Rihanna album.
Het wordt volgens mij een album die het meeste op Rated R en talk that talk lijkt.
Ik vind dat die ook snel mag uit komen Sabastiaanmember.
Ik heb gelezen dat Rihanna niet tevreden is met het eind resultaat van het album wat R8 zou gaan heten. Waar FourFiveSeconds de leadsingle van zou zijn en Bitch Better Have My Money & American Oxygen ook op zoude staan. Rihanna zou nu bezig zijn opnieuw nummers op te nemen. Of de eerdere drie singles er ook op komen te staan en wanneer deze album verwacht wordt is niet bekend.
Sebastiaan.het woord çomeback'wordt klakkeloos gebruikt. Van een comeback is sprake als een band na een split bijv. weer samen komt na tien jaar.
Interessant doenerij van zgn. muziekliefhebbers als ze het woord gebruiken voor iemand die een jaartje niks uitgebracht heeft. Een beetje (kwaliteits)muziek heeft even tijd nodig. Net als wijn, moet ook rijpen.
Een favoriete band van mij bracht in '07 haar laatste werk uit...
Ik denk niet dat er iets mis is met elk jaar een nieuw album uitbrengen. Tenminste niet als het grote hits kunnen worden zoals Rihanna dat doet. Only Girl (In The World), We Found Love, Diamonds. One Direction brengt sinds 2011 ook elk jaar een nieuwe album uit. Kunnen ze beter niet doen. Hun hits komen niet echt hoog in de lijsten, nou voor een week of twee dan. Als je als artiest in staat bent elk jaar goed werk te kunnen leveren, ga je gang waarom niet.
Het is vandaag precies TIEN jaar geleden dat Rihanna haar debuut maakte in de Single Top 100. Over het algemeen denk ik dat geen enkel artiest zoveel hits heeft kunnen uitbrengen in zo'n korte periode. In de Billbaord Hot 100 heeft ze evenveel nummer 1 hits als de King of Pop en zelfs meer dan de Queen of Pop. Die hebben toch wel meer tijd nodig gehad om aan zo'n aantal nummer 1 hits te komen. Ik moet wel toegeven dat we de afgelopen 1,5 jaar ongeveer niet veel van haar hebben gezien. We zijn wel anders gewend. Neem 2007, 2008, 2010 & 2011 als voorbeeld. Qua hits waren dat pas echt Rihanna-jaren. Ze blijft hoe dan ook een topper. Ik zou zeggen ga nog zo'n tien jaar door!!!
Laat ons duimen he Rihonce- Rihanna is en blijft een kanjer
Ze komt wel weer is een met een album als loud en good girl gone bad.
Ik vraag me wel af of R8 wel zo goed wordt, ik hoop van wel.
Het nieuwe album van Rihanna gaat Anti heten. Op Instagram heeft Rihanna de voor- en achterkant van het album laten zien: een artistieke prent van kunstenaar Roy Nachum. We kijken er alvast naar uit
Laatst gewijzigd:
Het nieuwe album van Rihanna gaat dus ANTI heten. Geen idee wat er precies met R8 is gebeurt. Maar ik heb een groot gevoel dat het weer net als van ouds in november uitgebracht zal worden. Ben ook benieuwd of FourFiveSeconds, Bitch Better Have My Money & American Oxygen erop staan.
Voor het eerst in vijf jaar tijd bracht Rihanna geen nieuwe album uit in november 2013.

In januari 2014 had ze een interview in Good Morning America. Hierin beweerde ze dat haar fans geen zorgen hoeven te maken om nieuwe muziek van haar idool. Daar zou ze altijd mee bezig zijn.

In de zomer van 2014 liet Rihanna op verschillende manieren weten via social media te werken aan een nieuw album genaamd R8.

Na lang gewacht te hebben leek de release dichterbij dan ooit. Eind januari 2015 brengt ze de leadsingle uit van haar aankomende album, FourFiveSeconds.

In een interview laat Rihanna weten super trots te zijn over haar nieuwe materiaal. Het zouden echte nummers zijn. Tijdloos. Waarmee ze over vijftien jaar nog steeds mee zou kunnen optreden. Haar oude muziek zou dit niet hebben en ze zou vaak geen zin meer hebben om nummers te zingen.

Voor de echte release brengt Rihanna in maart Bitch Better Have My Money uit en in april American Oxygen. Maar de album release lijkt maar niet te komen. Er komen verschillende geruchten. Rihanna zou niet tevreden zijn met het eind resultaat en helemaal opnieuw zijn begonnen met nummers opnemen. Ook zou het de schuld zijn van Travis Scott. Het nieuwe zogenaamde vriendje van Rihanna waar ze veel tijd mee doorbrengt.

Op 8 oktober maakt Rihanna de naam en de cover bekend van haar nieuwe album. ANTI gaat het heten en de cover is een artistiek kunstwerk. De datum van de release is nog niet bekend.
Rihanna heeft zojuist de Best Female Award gewonnen tijdens de MTV EMA 2015.
Op YouTube/Vevo scoort Rihanna met haar hit Disturbia haar drieentwintigste Vevo Certified video (+100 miljoen views). Geen enkele artiest heeft er zo veel. Ze laat Eminem ver achter haar die het met negentien moet doen. Justin Bieber maakt de top drie compleet met zestien. Het zal ook niet lang duren voordat Te Amo ook de magische grens van 100 miljoen vieuws zal bereiken.

http://atrl.net/forums/showthread.php?t=373448
Is er ook een top 10 lijstje? Ik wed dat Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry en One Direction er zeker in zitten.
1. Rihanna (23)
2. Eminem (19)
3. Justin Bieber (16)
4. Taylor Swift (15)
5. Katy Perry (14)
Beyoncé (14)
6. One Direction (13)
7. Pitbull (12)
Chris Brown (12)
Nicki Minaj (12)
8. Selena Gomez (11)
9. Shakira (11)
10. Britney Spears (10)
Enrique Iglesias (10)
Lady Gaga (10)

Via de link kun je dit en meer vinden.
Rihanna heeft op Facebook een vaag filmpje geplaatst met #ANTIdiaRy. Ik denk een kleine aankondiging. Misschien komt het album dit jaar nog uit.
ANTIdiaRy is een spel. Ga naar antidiary.com en er valt van alles te ontrafelen.
Er is eindelijk een datum. Op 27 november komt Anti uit via streamingdienst Tidal. Vanaf 4 december is het album fysiek en via andere muziekdiensten verkrijgbaar.
Take A Bow is op YouTube meer dan 200 miljoen keer aangeklikt. Daarin is Rihanna ook de beste. Het is haar viertiende video die boven de 200 miljoen views zit. Dan te bedenken dat de meeste artiesten rond deze getal zitten met meer dan 100 miljoen views.

Te Amo zal binnenkort haar vierentwintigste Vevo Certified video worden. De teller staat nu op 99,2 miljoen.

Zonder nieuwe hits zal dat voorlopig haar laatste zijn. Het gerucht dat het album 27 november uit zou komen via Tidal blijkt onzin. Ik hoop echt op een release voor het einde van het jaar.
Inmiddels is het 28 november en nog geen Rihanna album te vinden op Tidal.
Een leuke item over tien jaar Rihanna in RTL Boulevard.

http://www.rtlxl.nl/#!/gemist/rtl-boulevard-9652
Ik heb gelezen dat Rihanna aan het touren is voor haar nieuwe zogenaamde album, maar wanneer komt hij nou uit?
Rihanna gaat pas in februari de wereld rond met haar Anti World Tour. Wat het album betreft, Rihanna heeft een website gelanceerd, antidiary.com. Hier opent ze elke week een zo geheten room waar je allerlei clue's kunt vinden over het album. Inmiddels is de derde kamer (R3) geopend. Zo zal het door gaan tot R8. Tot zover heb je de stemmen van Lady Gaga en Beyoncé al kunnen horen. Dus grote kans dat ze daarmee samen heeft gewerkt voor deze album
Rihanna heeft een nieuwe single uitgebracht. Work Ft Drake, nu te beluisteren via streamingdienst Tidal. Rihanna geeft deze single aan als de eerste van haar album. Dus ik denk dat FourFiveSeconds, Bitch Better Have My Money en American Oxygen niet oo Anti zullen staan. Gerucht nummer 5000 is dat het album deze week nog uit zal komen.
Afgelopen nacht heeft Rihanna Anti uitgebracht via streamingdienst Tidal. Zoals ik al dacht staan FourFiveSeconds, Bitch Better Have My Money en American Oxygen er niet op. Ik hoop dat het album snel ook via andere streamingdiensten te beluisteren is en het de hitlijsten zal bestormen.
Rihanna stijgt deze week van positie 27 naar de eerste plek in de Billboard 200. Ze stoot Adele van de troon. Work doet het ook goed op positie 7 in de Billboard Hot 100.
Terwijl ik de Single Top 100 af ga vanaf nr 100 ben ik er snel van overtuigd dat Work na 1 week op 99 eruit ligt. Tot mijn grote verbazing maakt dit nummer een onwijs grote sprong naar 13. Ook Anti doet het goed in de tweede week. Ze staat voor het eerst in de top drie met een album.
Work is toch echt wel een hit. Al in de top 5 bij o.a. ons en in de Billboard Hot 100. Zo houd Rihanna het vol om sinds 2005 (debuutjaar) elk jaar tenminste 1 hit(je) uit te brengen.

Ook Anti doet het boven verwachting. De derde week al in de top 10. Dat is Rihanna nog nooit gelukt in Nederland. Wel opvallend want het is toch wel haar slechtste beoordeelde album. Maar de Rihanna-Navy is sterker.
Rihanna heeft zojuist de videoclip van Work Ft Drake uitgebracht. Nu te bekijken op haar Vevo kanaal.
S:pko zo moeilijk is het toch niet om zelf naar YouTube te gaan en de videoclip op te zoeken. Waar mensen tegenwoordig een ding van maken pfff. Als je het perse wil weten ik ben een groot fan van Rihanna en Beyoncé. Vandaar Rihonce. Trouwens de clip is in nauwelijks 24 uur al ruim 11 miljoen keer bekeken. Veel meer zal het niet worden in korte termijn. De clip is vanaf nu alleen nog te zien voor members van Youtube boven de 18 jaar.
Alle filmpjes staan altijd gewoon op dutchcharts.... Je hoeft niet ver te zoeken.

http://www.dutchcharts.nl/showitem.asp?interpret=Rihanna+feat%2E+Drake&titel=Work&cat=s
Rihanna staat deze week aan de top van de Billboard Hot 100 met Work Ft Drake. Dit is haar eerste keer sinds Monster Ft Eminem 2013/2014. Daarmee heeft ze in totaal 14 nummer 1 hits. Meer dan de King en Queen of Pop. Anti blijft het ook goed doen op de derde plek van de Billboard 200.

Voor de mensen die het moeilijk vinden om dingen zelf op te zoeken.
http://www.billboard.com/charts/hot-100
http://www.billboard.com/charts/billboard-200
Niet alleen in de Billboard Hot 100 maar ook in de Single Top 100 staat Rihanna boven aan de hitlijst met haar gloednieuwe hit Work. In Nederland is dat erg bijzonder want hiervoor was dat alleen Don't Stop The Music gelukt in 2007/2008. Anti zakt een plekje naar de zevende positie maar staat nog steeds in de top tien van de Album Top 100.
Work is de vijfentwintigste video van Rihanna die meer dan 100 miljoen keer is bekeken. Ondanks dat ze de afgelopen twee jaar niet zo actief was dan dat we van haar gewend zijn blijft ze aan de top. De successen van Taylor Swift en Justin Bieber lieten mij denken Rihanna in te halen maar daar is zelfs in haar grote afwezigheid niks van terecht gekomen.

http://rihannadaily.com/2016/03/10/work-becomes-rihannas-25th-vevo-certified/

Heb ook nog een artikel gevonden van bijna een anderhalf jaar geleden. Rehab werd toen de twintigste video die meer dan 100 miljoen keer is bekeken.

http://rihannadaily.com/2014/10/25/rehab-becomes-rihannas-20th-vevo-certified/
ik snap echt niet wat mensen goed vinden aan "Rihanna", haar muziek is wel zo overgeproduceerd dat het gewoon niet leuk is, daarnaast de walgelijke videoclips die zij uitbrengt, slaan echt helemaal nergens op.

Ik ben een van degenen die Rihanna helemaal niks vind.
Wat jezelf zegt, BingTheKing. Het overgeproduceerde hoor je er echt van af.
en haar stem is ook verschrikkelijk
En zo heeft ieder zijn smaak-Rihanna heeft wel wereldwijd héél véél succes
helaas wel ja, als "Aaliyah" niet verongelukt was, had Rihanna nergens geweest
Wat een onzin word hier weer geplaatst. Rihanna is wel meer dan een overgeproduceerde artiest. Als je dat de afgelopen 10,5/11 jaar nog niet hebt gezien dan leef je in je eigen wereld. Jullie kennen Rihanna niet eens. Zo nu en dan gehoord op de radio and that's it. Als je haar echt volgt dan snap je haar en weet je waar haar muziek vandaan komt. Rihanna is zoveel kanten opgegaan. R&B, Pop, Hip-Hop, Dance, Rock, Ballets, maar ze is altijd Rihanna gebleven. Ik denk eigenlijk ook dat deze site een totaal andere publiek aan trekt. Anti is haar slechtste beoordeelde album maar doet het tot nu toe als de beste. Iemands muziek niks vinden is oke. Ik kan daar een hele lijst van maken. Maar afkraken is weer een heel ander ding.
Rihonce je hebt helemaal gelijk.
Rihanna heeft gewoon een goud keeltje en ze kan wel degelijk zingen.
Sorry hoor, Rihonce. Maar een roze bril reactie als die van jou is niet al te serieus te nemen. Rihanna en rock? Haha, sinds wanneer? Een voorgeproduceerd gitaargeluidje maakt het nog geen rock.
Haal alle studio trucjes en overproduktie weg en Rihanna blijkt een matige zangeres...
ik kraak niemand af, ik zeg alleen dat ik de muziek van Rihanna waardeloos vind,

daarnaast als ik Rihanna op de radio hoor, is dat voor mij een reden om het volume uit te zetten.

Ik ben gewoon anti-Rihanna, kan daar niets aan doen, maar haar muziek vind ik waardeloze bagger

Rihanna is echt niet het meest succesvol geweest de afgelopen 10 jaar, dat geloof ik niet.
Laatst gewijzigd:
Rootje jouw reactie bewijst maar weer dat jij Rihanna echt niet kent.

BingTheKing. Waardeloos, bagger, anti-Rihanna. Als dat niet afkraken is... Ik heb zat artiesten die ik niks vind. Maar ik zou hun nooit bagger noemen. Er zullen altijd mensen zijn die van iets anders houden dan waar jij zelf van houd. Er zijn op dit moment weinig of nauwelijks artiesten die 10 jaar geleden boven aan de lijsten stonden en nu nog steeds.

Als je kijkt naar wat Rihanna allemaal heeft meegemaakt zou je denken dat ze minstens 20 jaar meegaat. Ze heeft veel records verbroken dat nog nooit iemand is gelukt. Zeker op zo'n jonge leeftijd. Als je kijkt naar de top 10 meeste nummer 1 hits in Amerika is Rihanna de jongste en de enigste van al die artiesten (Mariah Carrey, Madonna, Jannet Jackson) die nu nog scoort.
ik heb het over de muziek, niet over de persoon in kwestie...

En waarom zou ik Rihanna niet kennen, Rihonce?
Jij blijkbaar niet, jij noemt iemand die totaal geen rock maakt meteen een rockartieste. Je hebt de ballen verstand van dat genre als je Rihanna daaronder durft te scharen. Net als bij Bing The King doe ik het liefst de radio uit als Rihanna voorbij komt. Allemaal dezelfde soort produkties alleen de 'geluidjes' zijn telkens anders. En de ietwat eentonige stem met een octaaf bereik is al helemaal vervelend. En dan nog geholpen door autotune. Eén grote eenheidsworst, slim onder handen genomen door de studiotechnicus.
Laatst gewijzigd:
bam!

Rootje verwoord precies wat ik denk
Waarom tijd besteden aan een artieste die je niet leuk vind- gun degene die wél van Rihanna toch hun plezier want zo kun je nog jaren bezig blijven- ik hou b.v. niet zo van metal maar ga die artiesten niet afbreken en daar dan over en weer gaan moeilijk doen- Rihanna bewijst al jaren haar waarde in de showbizz en met pakken succes
Waarom niet Patrick? Het is nog altijd vrij om hier te discussieren, ook over artiesten die je niet leuk vind...
Je mag van mij je mening ventileren over metal. Ga gerust je gang.

Laatst gewijzigd:
Inderdaad maar jou mening, die van BingTheKing en die van Rihonce gaat niet veranderen hoe veel keer jullie ook in discussie zullen gaan
Verwacht je dat dan. BingtheKing en ik leggen alleen maar uit wat we vreselijk vinden aan Rihanna. Wat kritischer zijn is niet erg, Patrick. Ik ben ook kritisch over metal als t moet...
Rootje, chil een beetje. Telkens meteen in de aanval. Ik heb niet gezegd dat Rihanna in de rock genere zit. Maar ze heeft zeker wel rock invloeden in haar muziek. Waarom ik zeg dat jij Rihanna niet kent is omdat ik ervan uitga dat jij alleen haar muziek kent die wordt uitgebracht en dus niet haar hele albums die veel meer te bieden hebben. Overigens zet jij altijd de radio uit als Rihanna voorbij komt. Natuurlijk ken je Rihanna. Daar kom je haast niet om heen. Maar dat betekent niet dat je haar muziek ook echt kent. Zoals Patrick3 al zegt heeft deze discussie eigenlijk geen zin. Maar zelf daarin ga je meteen in aanval.
Als ze rock zou maken zouden ze dat misschien uitzenden bij rockzenders. Daar wordt echter geen Rihanna gedraaid...
Degene die in de verdediging schiet ben jij Rihonce. Je vindt het volgens mij maar raar dat er mensen zijn die niet van Rihanna houden...
hoezo zou Rootje Rihanna kennen? Als ik de muziek van iemand niet leuk vind, dan heb ik er geen behoefte aan om maar 1 seconde naar een track of heel album te moeten luisteren.

Wat je zegt over Maroon 5, U2 McCartney en Coldplay, zij zochten gewoon een zangeres die past bij het nummer, en helaas kwamen ze bij Rihanna terecht, terwijl er veel betere zangeressen rondlopen op deze aardbodem
Maroon5 en Coldplay is nou ook niet bepaald rock te noemen...
het is wel duidelijk dat je niet weet wat alternatieve rock is, bands zoals "Oasis, Nirvana, Pearl Jam en Portishead, dat is alternatieve rock, en zeker geen bands zoals "Maroon 5 en Coldplay"
Laatst gewijzigd:
Al helemaal geen alternative rock. S:pko. Niks alternatiefs aan Coldplay en Maroon5.
Gewoon popbands.
Rihonce.
Ben jij bekend met Sziget?
iemand die ook al bijna 10 jaar aan de top staat is Lady Gaga

Als ik moet kiezen tussen Rihanna en Lady Gaga is de keuze snel gemaakt,

Lady Gaga is qua zang, vele malen beter dan Rihanna ooit zal worden, vooral live.
Rootje, ik weet dat het een Horgaanse festival is en dat Rihanna daar deze zomer zal gaan optreden. Hiervoor was ik er niet zo bekend mee. Waarvan de vraag? Om nog even terug te komen op wat je eerder hebt gezegd. Natuurlijk vind ik het niet gek als andere Rihanna niet leuk vinden. Maar wat me wel irriteert is doen alsof ze prutswerk afleverd terwijl ze aardig wat hits op haar naam heeft staan en die aantal is zo hoog gekomen in best een korte periode. Ik bijvoorbeeld vind Michael Jackson echt niks. Maar toch is hij King of Pop, zelfs nog jaren na zijn dood. Ik zou dus nooit kunnen zeggen dat hij prutswerk afleverd alleen omdat zijn muziek mij niets doet.

BingTheKing, Lady Gaga bracht haar eerste single uit in 2008 en brak pas echt wereldwijd door in 2009. Dat is geen tien jaar. Misschien heeft ze daarvoor allerlei dingen gedaan achter de schermen. Maar als ik zeg dat Rihanna tien, bijna elf jaar actief is bedoel ik dat eigenlijk sinds haar doorbraak. En waarom zou je moeten kiezen, jij houd helemaal niet van Rihanna. Artiesten moet je nooit met elkaar vergelijken. Ieder artiest is goed op zijn/haar manier.
Rihonce. Ja dat is een groot festival in Budapest. Het grootste muziekfestival van Europa zelfs. Iedere muziekliefhebber weet wat Sziget is m.i.Ik heb het festival 8 keer bezocht, maar met het boeken van Rihanna is het wat mij betreft over daarmee, dat snap je zeker wel? En de hele vriendengroep, mannetje of 20, die hetzelfde hebben.
Laat ik het zo zeggen. Ze zal op hetzelfde festival staan als waar de echt grote namen in de muziek gestaan hebben
Zo stonden er o.a.; The Prodigy, Faithless, Muse, Metallica, Iggy Pop, The Cure, Korn, Alanis Morissette, Within Temptation, Prince, Madness, Iron Maiden, Rammstein, Armin van Buuren, Tool, The Wailers, UB 40...
Vind je Rihanna dan ook niet een beetje misplaatst? De mensen die naar optredens van bovengenoemde bands gaan kijken, gaan écht niet naar Rihanna...
Maar als je wil gaan, ik kan je wel een en ander over Sziget vertellen...

Ja en sorry, maar Rihanna produceert over het algemeen troep. Het zijn allemaal erg vlak gezongen nummers/vlakke producties, Rihanna heeft een beperkt bereik, 1 octaaf, op keurig voorgeprogrammeerde formulematige beatjes en trucjes om de stem wat op te poetsen. Maar ach, niet iedereen hoort dat. Daarom kan het toch verkocht worden...
Rihanna is een erg mooie dame, dat absoluut, maar muzikaal alleen erg overschat.
Laatst gewijzigd:
Met haar "overgeproduceerde" muziek neemt Rihanna OOK in 2016 de hitlijsten over. Deze week op de eerste plek in de Billboard Hot 100 met Work voor de vijfde week en in de Billboard 200 met Anti voor de tweede week.
Ja en? Dan heb je het over VS. En daar zijn wij niet. In Nederland absoluut geen hitlijst heerschappij. Gelukkig.
Overdrijf toch niet zo, Rihonce
Laatst gewijzigd:
Amerika staat toch wel boven aan als het om muziek gaat. Dus als je daar op de eerste plek komt heb je het toch echt wel gemaakt. Rihanna heeft dat wel viertien keer gedaan. Dus niks overdrijven. Het is gewoon een top prestatie.
Zoal ik zei kan dit een eeuwigdurende discussie welles-nietes blijven-ieder heeft nu eenmaal zijn favorieten-waarom dan een artiest afbreken die je niet graag hoort- steek daar dan toch je tijd niet in- Rihonce houd van Rihanna haar muziek en daar is niets mis mee
Je hebt ook helemaal gelijk Patrick3. Ik wilde heel graag mijn manier van kijken naar artiesten uitleggen en dat je artiesten die je niks vind niet moet afkraken omdat iedereen goed is op zijn manier. Ik weet niet of mensen dat stuk hebben gelezen en doen als of ze er niks van begrijpen of dat ze het hebben overgeslagen. Maar begrijpen doen ze het zeker niet. Ik was er iedergeval klaar mee en begon weer Rihamna nieuwtjes te vertellen als van ouds. Maar ook dat werd weer afgekraakt.
Blijf maar fijn jezelf Rihonce en geniet van de muziek die je graag hoort en trek je de kritiek maar niet te veel aan. Rihanna staat al jaren aan de top-ze heeft dus heel veel mensen die haar muziek wél graag horen
14 keer?! Ongelofelijk, zeg! Dat is denk ik vergelijkbaar met artiesten als Madonna en Michael Jackson...
Veel artiesten houden het niet zo lang vol als haar
O zeker wel, Sebastiaan. Als je dat beweert heb je je niet verdiept in muziek(geschiedenis)
Neem bijv. menig metalband.
Iron Maiden : actief sinds 1976
Metallica: 1981
Of van eigen bodem Golden Earring. Meer dan 50 ! jaar actief

En wat te denken van Madonna, Alanis Morissette
En bij mannen bijv. Nick Cave en Iggy Pop. Die laatste komt binnen deze week in Top 10 met zijn nieuwe album...

Met deze bands en artiesten vergeleken is Rihanna nog maar net bezig.
Laatst gewijzigd:
En wat te denken van de man met wie Rihanna vorig jaar nog een hit scoorde: Paul mcCartney?
Sebastiaan, Rihanna staat op de derde plek met de meeste nummer 1 hits in Amerika. Boven haar staan The Beatles met twintig en Mariah Carrey met achttien. Madonna en Michael Jackson staan onder haar met twaalf en dertien. Andere artiesten zijn The Supremes (12) Withney Housten (11) Janet Jackson (10) en Stevie Wonder (10). Van al deze artiesten is Rihanna de enige die nog actief is. De laatste album van Madonna heeft haar geen enkel hit opgeleverd. Duurt niet lang voor zij met pensioen gaat. Maar Rihanna gaat zeker nog een aantal jaartjes mee.
Je hebt je weetjes niet op orde, Rihonce.
Mariah Carey, Janet Jackson, Stevie Wonder en een onderdeel van The Beatles zijn nog steeds actief. Ook Madonna, al was haar laatste album niet zo succesvol. Als je mee wil praten over muziek weet dan in ieder geval waar je het over hebt. Je weet toch wel dat Michael Jackson en Whitney Houston nog moeilijk actief kunnen zijn he? Beetje raar, eng zelfs, om die er nog bij te betrekken.
Laatst gewijzigd:
Rootje, misschien brengen ze nog steeds singles uit maar voor hen werkt het niet meer. Weet van Mariah Carrey dat haar laatste beetje succes in 2008 was. Dat is alweer acht jaar geleden. Wat Michael Jackson en Withney Housten betreft, die zijn inderdaad al overleden maar door hun prestatie behoren ze nog steeds in dat rijtje thuis. Zou eigenlijk raar zijn als ik ze erbuiten had gelaten omdat ze er niet meer zijn. Wat Madonna betreft je zegt precies hetzelfde als ik.
Naar NL kijkend. Madonna scoorde nog een nr 1 album met haar laatste album. Puur kijkend naar topposities: hoeveel nr 1 albums had Rihanna hier? En Madonna? En die anderen die je noemt.
Zelfs bands als Metallica stonden hier al vaker op 1 met albums...
En oja, het niet hebben van hits betekent niet dat je niet succesvol bent.
Zoveel bands en artiesten die nooit in de hitlijsten staan, maar toch hun concerten uitverkopen en de wereld rond gaan.
Naar Nederland kijkend? Uh we hadden het over artiesten die de meeste SINGLE nummer 1 hits hebben in AMERIKA. Maar jij probeert een vlucht te zoeken om toch gelijk te krijgen. Dat heb ik wel vaker gemerkt bij jouw. Maar goed als je dan toch van onderwerp verandert... Tuurlijk heeft Madonna meer nummer 1 albums. Ze is niet voor niks Queen of Pop. Wat die bands van jouw betreft. Ik heb het daar niet zo mee. Dus vertrouw volledig op wat je daarover zegt.
Nee JIJ had het over nr 1 hits in Amerika. Om JOUW gelijk te krijgen.
Ik kijk gewoon eerst naar onze eigen hitlijsten. Anders kunnen we alle andere hitlijsten er ook wel bij gaan halen.
Een feit is dat Rihanna het hier een stuk minder doet dan in haar thuisland...
Eerst moet ze maar eens proberen een nr 1 album te scoren hier.
Zover ik kan inschatten. Anti heeft in Europa alleen in Noorwegen de nr 1 positie behaald...
Kiss It Better video komt deze donderdag uit!!!
We kijken er naar uit Rihonce
Kiss It Better video is net geen half uurtje uit. Laten we het maar snel haar zesentwintigste 100+ video maken. http://youtu.be/49lY0HqqUVc
24 uur en bijna vijf miljoen vieuws. Netjes hoor.
De artiestenpagina van Rihanna is niet up to date. Op 28 maart kwam de single Famous uit. Een samenwerking met Kanye West voor zijn album The Life Of Pablo. Op 30 maart kwamen Kiss It Better en Needed Me uit.
Rihanna staat deze week met Work voor de achtste week op de eerste plek in de Billboard Hot 100. Als artiest staat ze 59 weken boven aan deze lijst. Dat is evenveel als The Beatles. Die hadden twintig nummer 1 hits nodig om aan deze aantal te komen. Rihanna doet het gewoon met viertien nummer 1 hits. Alleen Mariah Carrey heeft er meer, namelijk 79.
Nu de rest van de wereld nog.
In Nederland komt ze niet eens in de buurt van de hitparaderecords van The Beatles, met de solosuccessen van Beatles leden erbij al helemaal niet.
Die blijven voorlopig nog wel onaantastbaar denk ik. Marco Borsato kwam aardig in de buurt ze naar de kroon te steken. Maar ook zijn successen zijn tanende...
Laatst gewijzigd:
Rihanna staat deze week maarliefst negen weken op de eerste plek met Work in de Billboard Hot 100. Onder haar eigen viertien nummer 1 hits heeft alleen We Found Love het zo lang vol kunnen houden. Uiteindelijk zelfs tien weken verdeelt over acht en vervolgens twee weken. Dat een artiest als Rihanna haar eigen prestaties nog kan overtreffen na zoveel records en vele jaren die voorbij zijn gegaan.
Heel onverwacht. Maar de videoclip van Needed Me is vandaag uitgekomen.
dat stelt niets voor

We weten allemaal wat bv Kylie Minogue gedaan heeft, die scoorde haar grootste hit 15 jaar na release van de eerste single
Needed Me as vrijdag de 41ste hit van Rihanna in de singlelijst.
Morgen releast Calvin Harris zijn nieuwe single This Is What You Came For Ft Rihanna!! Ben heel erg benieuwd!!!
De nieuwe single van Calvin Harris is uit. This is What You Came For Ft Rihanna. Het nummer klinkt lekker en is een goed begin om alvast de zomer te vieren.
Rihanna´s 41ste hit in de hitparade, met Needed Me deze week op # 77.
Ik vind het wel opvallend dat Famous en Needed Me wel genoteerd staan in de Single Top 100 en Kiss It Better niet. Als je kijkt naar voorgaande jaren welke Rihanna singles het beter deden.
Rihanna staat ook op het album van Drake dat vandaag uit is gekomen. Op het nummer Too Good.
This Is What You Came For is meteen Alarmschijf geworden gisteren. Dit is de 27ste keer voor Rihanna. De enige de er zoveel heeft.
Nice! This Is What You Came For maakt een mooie sprong naar de top tien en staat deze week op de zesde plek. In meerdere landen, waaronder Amerika staat ze ook in de top tien. Dit is weer de eerste keer sinds 2013 dat Rihanna meer dat een hit scoort in het zelfde jaar. Vorig jaar hadden we FourFiveSeconds en twee jaar geleden werd de video van Can't Remember To Forget You 100 miljoen keer bekeken in tien dagen tijd. Alleen Miley Cyrus en Adele hebben dat sneller gedaan. Maar verder dan dat kwam ze niet.
Wat albums betreft is Beyoncé in Nederland degene die het van Rihanna wint, twee nr 1 albums. Hoe dat in VS weet ik niet.
Elke soloalbum van Beyoncé kwam op de toppositie terecht in de Billboard 200. Dat zijn dus zes nummer 1 albums. Rihanna heeft tot nu toe alleen met twee albums boven aan die lijst gestaan (Unapologetic en Anti). In de Billboard Hot 100 heeft Beyoncé maar met vijf singles op 1 gestaan. Waarvan de laatste keer in 2009?!?! Maar Rihanna scoort nu nog steeds bijna elk jaar een nummer 1 single en heeft er inmiddels al 14!! Het kan dus heel erg verschillen. Maar ik ben helemaal weg van beide dames dus ik zou het niet erg vinden als de ene het beter zou doen. Maar ze zijn allebei top.
Rihanna staat op het punt ALWEER een record te verbreken. Ze staat als artiest al 535 weken genoteerd in De Nederlandse Media Markt Top 40. Madonna is de enigste die er nog meer heeft, namelijk 540. Van haar hoeven we voorlopig geen nieuwe notering te verwachten. Maar Rihanna daarintegen is net deze week binnengekomen met haar nieuwe hit This Is What You Came For Ft Calvin Harris die ongetwijfeld volgende week de top tien binnenstormt. Dus deze zit sowieso al in de pocket.
wellicht, maar niet voor lang
Madonna is al actief sinds de jaren tachtig. Rihanna kwam zo halverwege de zero's pas om de hoek kijken. En ondanks die jaren voorsprong die Madonna heeft staat ze nu gelijk met Rihanna. Ze zal inderdaad vast ooit ingehaald worden. Ik denk dat niemand een paar jaar geleden zich kon voorstellen dat Madonna ingehaald zou worden. Maar binnenkort zal Rihanna voorlopig boven aan staan. Want zij is nog actief en met succes. Volgens mij heeft geen enkele single van Madonna's laatste album de hitlijsten gehaald. Terwijl Rihanna nog lang niet is uitgespeeld in de hitlijsten.
namen die het kunnen overnemen zijn Beyonce, Adele, Jennifer Lopez en vergeet Rolling Stones niet, ik kan me niet voorstellen dat laatstgenoemde die al sinds het begin van de top 40 in 1965 minder weken dan Rihanna in de charts hebben gestaan
Hier kan je het zelf zien BingTheKing. Zoals je ook kunt zien via S:pko's link heeft Rihanna al enig tijd geleden Rolling Stones ingehaald. Het laatste succes van Jennifer Lopez was met On The Floor 5 jaar geleden en dat was weer voor het eerst in een lange tijd. Beyoncé scoort met haar albums maar haar singles die doen het niet zo goed. En Adele zou heel goed kunnen. Maar die staat niet in deze lijst. Dus zoals ik al zei. Voorlopig staat Rihanna aan de top. Of je nou hoog of laag springt, daar verandert, nog maals voorlopig niks aan.

http://www.top40.nl/bijzondere-lijsten/artiest-langst-in-de-top-40
dat record stelt toch niets voor, de top 40 stelt sinds de ondergang van de platenzaken en het begin van het streamingtijdperk toch helemaal niets meer voor.
Ik vind dit een beetje kansloos. Zoals Rihorce is helemaal idolaat van Rihanna, dat zie je al aan de naam. Ik ben helemaal fan van Miley Cyrus maar haar laatste album was echt niks. Als je idolaat bent van iemand dan kun je ook het mindere werk van een artiest herkennen. En nja van Rihanna ben ik nooit echt fan geweest en het fijne zou zijn als ze haar eigen nummers ziy schrijven. Want dat doet ze niet. Ik vond trouwens haar 'Loud' periode het beste!!
jaccok, ten aller eerst is het Rihonce. Ten tweede ik kan ook genoeg minpunten van Rihanna opnoemen. Zoals je zelf zegt, ze schrijft nauwelijks haar eigen nummers en ook live kan het soms wat beter. Maar ja toch ben ik fan van haar en gooi ik deze hele pagina vol met positieve Rihanna berichtjes. Ik neem namelijk aan dat deze topic voor die reden ooit geopend is.
Rihonce

een forum is ook bedoeld om een mening te hebben die negatief is voor de artiest
Laatst gewijzigd:
BingTheKing. Ik hou niemand tegen om zijn/haar mening te geven. Ik vertelde wat ik doe in deze topic.
Inderdaad Rihonce en een beetje positivisme mag wel in deze tijd- waarom je tijd besteden om een artiest af te breken-dan kan je vind ik je tijd nuttiger besteden- geniet maar fijn van de muziek van Rihanna Rihonce
Ondertussen heeft ze alweer twee singles, of medewerkingen daaraan, die in de tipparade zijn blijven hangen. Scoren wordt wat moeilijker voor haar dus.
Idd Patrick3. Ik snap niet waarom mensen hun tijd verspillen aan iets waar ze niet van houden. Oke we weten wel dat jullie niet van Rihanna houden. Maar dan toch keer op keer weer op deze pagina kijken. Stel dat er een topic was over Rolling Stones. Daar zou ik niet naar kijken laat staan reageren. Omdat ik helemaal niks met dat soort muziek heb. Maar kan snappen dat andere er wel van houden, want ja smaken verschillen. Maar zo'n begrip kan je niet van iedereen verwachten.

Afgelopen zondag won Rihanna de Billboard Chart Achievement Award tijden de Billboard Music Awards 2016. Ook gaf ze een verpletterend optreden met Love On The Brain waar de reactie zeer positief over waren.

http://www.billboard.com/articles/news/bbma/7378353/billboard-music-awards-2016-complete-winners-list
https://m.youtube.com/watch?v=SuFKZ6P4paE
Rihonce. Dat komt omdat dit een forum is, een discussieplatform. En dan mag iedereen zijn haar mening hebben. Als je niks vervelends over Rihanna wil lezen, moet je hier wegblijven.Of je niet zo aanstellen omdat iemand er niet van houdt...
Ik ben het helemaal eens met rootje. Je hoeft toch niet persee van Rihanna te houden om hier in te reageren. Ik las dat Rihanna nu wel Madonna voorbij is de top40 met het aantal weken. Maar ik vind Madonna nog steeds veel en veel beter dan Rihanna en ik vind dat Rihanna nog minstens 20 jaar mee moet gaan wil ze Madonna's niveau bereiken. Voque, Hung Up, Frozen allemaal iconisch!! En even serieus wie luistert nu nog de top40 tegenwoordig. Die stelt niks meer voor.😄
precies, helemaal mee eens

Rihanna mag nog net de tenen van Madonna, Kylie Minogue, Janet Jackson, Mariah Carey en de meiden van Destiny's Child en Spice Girls betasten, als het gaat om lange carrieres en hits zonder de hulp van bekende dj's (de welbekende feat...)
Laatst gewijzigd:
Vogue, Hung Up, Frozen, La Isla Bonita, Like A Prayer, Into The Groove, Like A Virgin, Borderline, Live To Tell, Wannabe, 2 become 1, Who Do You Think You Are, Viva Forever, Can't Get You Out Of My Head, The Locomotion, One Sweet Day, Without You, Survivor, Together Again, Say My Name, What Have You Done For Me Lately enz zijn stuk voor stuk allemaal hits die men over 30 jaar nog kent, zie dat over Rihanna nog maar te zeggen
Laatst gewijzigd:
Rihanna is vanaf deze week de succesvolste artiest allertijden in de populairste hitlijst van Nederland.


diezelfde hitlijst die niets meer voorstelt, bovendien telt kwaliteit meer dan aantal weken in een hitparade. Dus voor mij blijft Madonna de nr 1
Dat punten systeem is een achterhaald systeem. Hits van 30 jaar geleden kun je niet vergelijken met die van 50 jaar geleden. En de huidige hits zijn ook niet vergelijkbaar met die van 30 jaar geleden.

Het is een vreemde vergelijking misschien wat ik nu ga zeggen.... Je kunt pas na de dood zeggen of een artiest populair of zelfs onsterfelijk is..... Elvis Presley / John Lennon / Amy Winehouse / Michael Jackson / David Bowie / Prince horen daarbij..... De toekomst zal het leren.....
En wrm dit hier zeggen??? Vind jij soms dat Rihanna daar niet bij hoort?? Als Amy Winehouse daar bij hoort dan hoort Rihanna er zeker bij. Rihanna is gewoon een van de beste artiesten.
Laatst gewijzigd:
nee, Rihanna hoort niet in da rijtje van Bertus thuis, aangezien Rihanna nog steeds op deze aardbol rondhuppelt, over uiterlijk 50 jaar zullen we weten of ze dezelfde status als MJ, Bowie, Prince, Elvis en Lennon heeft,

persoonlijk vind ik Amy Winehouse daar niet tussen passen, aangezien haar carriere maar 5 jaar geduurd heeft.

En nee, Rihanna is zeker niet 1 van de beste artiesten, maar dat heb ik al eerder gezegd
Ik heb nieuwtje Rihanna krijgt een Oeuvre-award op 28 augustus.

Wat vind jullie verdient of niet?
Ja hoor
Ik weet dat dit hier niet hoort maar ik moet het heel even kwijt.

Ik hoopte al dat Rihanna dit jaar de Micael Jackson Video Vanguard Award zou winnen tijdens de MTV Video Music Awards. Na Britney Spears, Justin Timberlake, Beyoncé en Kanye West is Rihanna is prima aanvulling aan deze lijst.

Dit is niet de eerste keer dat Rihanna een iconische award krijgt. In 2013 won zij op 25 jarige leeftijd (in nauwelijks tien jaar tijd) de Icon Award tijdens de American Music Awards 2013. Nu bijna drie jaar later flikt ze het weer.
Geen probleem Rihonce
HAHAHA deze forum is echt geniaal, i love rihanna btw.

Deze topic is gesloten voor gasten. Log in of registreer je!


Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?