BERLUC

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Volkmar Andrä, Kurt Demmler, Alexander Stehr, Manfred Kähler, Helmar Federowski

DISCOGRAFIE BERLUC

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Wer hat mein GeldAmiga1977
Computer 3/4/xAmiga1978
Hallo Erde - Hier ist AlphaAmiga1978
BernsteinlegendeAmiga1980
Bermuda DreieckAmiga1981
GradausAmiga1983
Die Erde lebtAmiga1984
Tausend HändeAmiga1985
Wie ein RegenbogenAmiga1988
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Reise zu den SternenAmiga1979
Hunderttausend UrgewaltenAmiga1981
Reise zu den Sternen [Compilation]Pool1981
Rocker von der KüsteAmiga1985
Die HitsAmiga06/05/1996
 

Nummers van Berluc

Sorteren per: Titel | Jaar
1977
Disco-Typ
Wer hat mein Geld
1978
Bleib, Sonne, bleib
Computer 3/4/x
Du bist kein Mensch
Hallo Erde - Hier ist Alpha
1979
Alter Traum
Blaue Stunde
Feuer in der Welt
Flügel
Reise zu den Sternen
1980
Bernsteinlegende
Hunderttausend Urgewalten
1981
Asphalttraum
Bermuda Dreieck
Fliegen vor der Zeit
Glaube an dich
Öffne ich mein Fenster
Sind wir allein
1982
No Bomb
1983
Gradaus
1984
Dass in hundert Jahren
Die Erde lebt
Fieber
1985
Alles happy
Rocker von der Küste
Tausend Hände
Traumflug
Zeig dein Gesicht
1988
Ganz nah
Nach Haus
Segelnd mit dem Wind
Wie ein Regenbogen
1996
Alles im Lot

n/a
An den Ufern der Nacht

Albums van Berluc

Die Hits
Hunderttausend Urgewalten
Reise zu den Sternen
Reise zu den Sternen [Compilation]
Rocker von der Küste

De best beoordeelde nummers van Berluc

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Hallo Erde - Hier ist Alpha175.06
Gradaus74.86
Die Erde lebt84.25
No Bomb134.23
Wie ein Regenbogen53.6

De bekendste platen van Berluc

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Hallo Erde - Hier ist Alpha175.06
No Bomb134.23
Die Erde lebt84.25
Gradaus74.86
Wie ein Regenbogen53.6

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?