After Forever - After Forever


Cover

Charts

Binnenkomst:28/04/2007 (Positie 6)
Laatste week notering:25/08/2007 (Positie 86)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:6800 (332 Punten)
In de landen:
de  Piek: 98 / Weken: 1
fr  Piek: 105 / Weken: 2
nl  Piek: 6 / Weken: 7
be  Piek: 89 / Weken: 2 (Vl)
  Piek: 72 / Weken: 2 (Wa)

Album

Jaar:2007
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

20/04/2007
CD Nuclear Blast 1811-2NB / EAN 0727361181123
Toon detailsAlles beluisteren
   
20/04/2007
CD Nuclear Blast 1811-0NB / EAN 0727361181109
Toon detailsAlles beluisteren
   

After Forever   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Digital Deceit22/05/2004411
Being Everyone01/10/2005542
Energize Me21/04/2007941
Equally Destructive06/10/2007891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Exordium29/11/2003562
Invisible Circles03/04/20042411
Remagine10/09/2005217
Mea Culpa24/06/2006693
After Forever28/04/200767
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?