After Forever - Being Everyone

Cover After Forever - Being Everyone
CD-Single
Transmission 053 (nl)

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Floor Jansen
After Forever
Producer:After Forever
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/10/2005 (Positie 56)
Laatste week notering:22/10/2005 (Positie 54)
Piekpositie:54 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:19144 (92 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 54 / Weken: 2

Tracks

2005
CD-Single Transmission 053 [nl] / EAN 8712488985312
Toon detailsAlles beluisteren
1.Being Everyone
3:08
2.Taste The Day
2:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08Being EveryoneTransmission
053
Single
CD-Single
2005

After Forever   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Digital Deceit22/05/2004411
Being Everyone01/10/2005542
Energize Me21/04/2007941
Equally Destructive06/10/2007891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Exordium [EP]29/11/2003562
Invisible Circles03/04/20042411
Remagine10/09/2005217
Mea Culpa24/06/2006693
After Forever28/04/200767
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
16/01/2007 14:17
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Lekkere & mooie "metal" plaat van de Midden Limburgse formatie "After Forever" uit september 2005 !!! De band bestaande uit "Floor Jansen, Sander Gommans, Bas Maas, Luuk van Gerven, Joost van den Broek & Andre Borgman" speelt hiervoor mij de sterren uit de hemel !!! Net geen 6 sterren waard !!! Ze stonden er naar mijn mening veel te kort mee in de NL Single Top 100: 2 wk / # 54 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?