After Forever - Digital Deceit

Cover After Forever - Digital Deceit
Digital
Transmission -

Nummer

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/05/2004 (Positie 41)
Laatste week notering:22/05/2004 (Positie 41)
Piekpositie:41 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:20506 (60 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 41 / Weken: 1

Tracks

2004
Digital Transmission -
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:38Invisible CirclesTransmission
TME-045
Album
CD
2004

After Forever   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Digital Deceit22/05/2004411
Being Everyone01/10/2005542
Energize Me21/04/2007941
Equally Destructive06/10/2007891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Exordium [EP]29/11/2003562
Invisible Circles03/04/20042411
Remagine10/09/2005217
Mea Culpa24/06/2006693
After Forever28/04/200767
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?