After Forever - Energize Me

Cover After Forever - Energize Me
Cover

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/04/2007 (Positie 94)
Laatste week notering:21/04/2007 (Positie 94)
Piekpositie:94 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23680 (7 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 94 / Weken: 1

After Forever   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Digital Deceit22/05/2004411
Being Everyone01/10/2005542
Energize Me21/04/2007941
Equally Destructive06/10/2007891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Exordium [EP]29/11/2003562
Invisible Circles03/04/20042411
Remagine10/09/2005217
Mea Culpa24/06/2006693
After Forever28/04/200767
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.54 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
23/04/2007 17:22
Snormobiel Beusichem
****
▓ Lekkere plaat van "After Forever" uit april 2007 !!! Bij de videoclip zit veel vuur en water !!! Er is duidelijk veel tijd in gestoken !!! En nu maar hopen of het in Holland een Hit voor de formatie wordt !!! Ze komen nieuw binnen op # 94 van de NL Single Top 100 van 21-04-2007 !!!

BingTheKing
****
niet verkeerd
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?