After Forever - Exordium


Cover

Charts

Binnenkomst:29/11/2003 (Positie 56)
Laatste week notering:06/12/2003 (Positie 74)
Piekpositie:56 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:10946 (72 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 56 / Weken: 2

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

After Forever   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Digital Deceit22/05/2004411
Being Everyone01/10/2005542
Energize Me21/04/2007941
Equally Destructive06/10/2007891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Exordium29/11/2003562
Invisible Circles03/04/20042411
Remagine10/09/2005217
Mea Culpa24/06/2006693
After Forever28/04/200767
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?