After Forever - Prison Of Desire

Cover After Forever - Prison Of Desire
Cover

Album

Jaar:2000
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

2000
CD Transmission TM-023
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mea Culpa
2:00
2.Leaden Legacy
5:04
3.Semblance of Confusion
4:09
4.Black Tomb
6:25
5.Follow in the Cry
4:03
6.Silence From Afar
5:52
7.Inimica Chimera
5:00
8.Tortuous Threnody
6:13
9.Yield to Temptation
5:53
10.Ephemeral
3:05
11.After Forever feat. Sharon den Adel - Beyond Me
6:11
   
31/10/2014
CD Transmission TM068 / EAN 8712488985534
Toon detailsAlles beluisteren
   

After Forever   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Digital Deceit22/05/2004411
Being Everyone01/10/2005542
Energize Me21/04/2007941
Equally Destructive06/10/2007891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Exordium [EP]29/11/2003562
Invisible Circles03/04/20042411
Remagine10/09/2005217
Mea Culpa24/06/2006693
After Forever28/04/200767
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?