Audioslave - Doesn't Remind Me

Cover Audioslave - Doesn't Remind Me
Cover

Charts

Binnenkomst:05/11/2005 (Positie 92)
Laatste week notering:19/11/2005 (Positie 99)
Piekpositie:92 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:22998 (17 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 92 / Weken: 3

Tracks

13/10/2005
7" Single Interscope / Epic 9885536 (Sony) [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Doesn't Remind Me (Album)
  4:15
2.Doesn't Remind Me (Acoustic Live From AOL - Session)
3:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:15Out Of ExileInterscope / Epic
0602498815632
Album
CD
22/05/2005
Album4:15Doesn't Remind MeInterscope / Epic
9885536
Single
7" Single
13/10/2005
Acoustic Live From AOL - Session3:47Doesn't Remind MeInterscope / Epic
9885536
Single
7" Single
13/10/2005
Live4:20Live In CubaInterscope
0602498862940
Album
CD
04/11/2005
Live4:50Original FireInterscope / Epic
88697002572
Single
CD-Single
28/08/2006

Audioslave   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be Yourself04/06/2005913
Doesn't Remind Me05/11/2005923
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Audioslave30/11/20023038
Out Of Exile28/05/20051013
Revelations09/09/2006217
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.55 (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/03/2008 16:37
BeansterBarnes
***
I've heard better from Audioslave.

alleyt1989
***
this was a much more radio friendly song, and did get played A LOT but I agree, they have a lot better songs!

bluezombie
*****
Very cool.

HeadInAMuse
***
Just alright
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?