B-Brave - De eerste date

Cover B-Brave - De eerste date
CD
Sony 88875017592 (be,nl)

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/10/2014 (Positie 2)
Laatste week notering:18/03/2017 (Positie 97)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:37
Positie aller tijden:2455 (1169 Punten)
Combialbum:18/10/2014 / Piek: 3 / Weken: 15
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 37
be  Piek: 92 / Weken: 1 (V)

Tracks

13/10/2014
CD Sony 88875017592 (Sony) [be,nl] / EAN 0888750175922
Toon detailsAlles beluisteren
1.B-Brave feat. Cho - Waddup
  3:44
2.Up
  3:24
3.Hallo
  2:57
4.Bij mij
  2:58
5.Ik vergeet je
  3:11
6.Als je van mij bent
  3:17
7.Doolhof
  3:21
8.Bad
  3:21
9.Alleen alleen
  1:38
10.Ik laat je los
  3:29
11.Vanavond is van jou
  3:15
12.Love
  3:37
   

B-Brave   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blijf bij mij15/06/2013821
Treasure29/06/2013961
Up13/07/2013451
Bij mij30/11/2013361
Als je van mij bent08/03/2014401
Vanavond is van jou28/06/2014271
Bad04/10/2014561
Ik laat je los11/10/2014931
Verleiden11/07/2015691
One Night Stand (B-Brave feat. Sevn Alias)28/05/2016422
Onze jongens (Gooi het op me) (B-Brave feat. Dio & Spanker)26/11/2016691
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De eerste date18/10/2014237
Los04/06/2016168
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*
Dit is natuurlijk bagger van de bovenste plank. Snel vergeten dit groepje.
Puur voor de commercie gemaakt voor het verdienen aan naieve pubermeisjes.
Gelukkig niet al te lang in de albumlijst gestaan, was er weer plaats voor echte muziek...
Laatst gewijzigd: 09/09/2015 12:21

muzieklover
**
Arme jongens, over 4 jaar is iedereen hun al vergeten :)
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?