B-Brave - Los

Cover B-Brave - Los
Cover

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/06/2016 (Positie 16)
Laatste week notering:23/07/2016 (Positie 50)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:5711 (491 Punten)
Midprice:30/07/2016 / Piek: 1 / Weken: 18
Combialbum:04/06/2016 / Piek: 14 / Weken: 15
In de landen:
nl  Piek: 16 / Weken: 8

B-Brave   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blijf bij mij15/06/2013821
Treasure29/06/2013961
Up13/07/2013451
Bij mij30/11/2013361
Als je van mij bent08/03/2014401
Vanavond is van jou28/06/2014271
Bad04/10/2014561
Ik laat je los11/10/2014931
Verleiden11/07/2015691
One Night Stand (B-Brave feat. Sevn Alias)28/05/2016422
Onze jongens (Gooi het op me) (B-Brave feat. Dio & Spanker)26/11/2016691
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De eerste date18/10/2014238
Los04/06/2016168
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*
Tracks als los zand inderdaad. Duidelijk te horen dat het niet om de muziek gaat. 'Verliefde' tienermeisjes kopen dit toch wel, die zijn toch niet zo kritisch. De composities zijn abonimabel.
Geen band voor de echte muziekliefhebber, dit B-Brave.
Laatst gewijzigd: 17/06/2016 15:55

muzieklover
*
Waren ze zo lui en hopeloos om gewoon een album te maken? Arme fans.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?