Beck - Midnite Vultures


CD
Geffen 490 527-2

Charts

Binnenkomst:04/12/1999 (Positie 93)
Laatste week notering:25/12/1999 (Positie 100)
Piekpositie:88 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:12541 (32 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 42 / Weken: 5
de  Piek: 46 / Weken: 4
at  Piek: 41 / Weken: 3
fr  Piek: 19 / Weken: 7
nl  Piek: 88 / Weken: 4
be  Piek: 32 / Weken: 2 (Vl)
se  Piek: 29 / Weken: 1
no  Piek: 3 / Weken: 5
au  Piek: 34 / Weken: 8
nz  Piek: 33 / Weken: 3

Album

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

16/11/1999
CD Geffen 490 527-2 (UMG) / EAN 0606949052720
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sexx Laws
3:39
2.Nicotine & Gravy
5:13
3.Mixed Bizness
4:10
4.Get Real Paid
4:20
5.Hollywood Freaks
3:59
6.Peaches & Cream
4:54
7.Broken Train
4:11
8.Milk & Honey
5:18
9.Beautiful Way
5:44
10.Pressure Zone
3:07
11.Debra
13:46
   

Beck   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Loser26/03/19942110
The New Pollution19/04/1997952
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mellow Gold28/05/1994814
Odelay06/07/19962717
Midnite Vultures04/12/1999884
Sea Change05/10/2002534
Guero26/03/2005387
The Information07/10/2006583
Modern Guilt12/07/2008337
Morning Phase01/03/201458
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?