Claw Boys Claw - Dracula


7" Single
Megadisc MD 5270

Charts

Binnenkomst:11/03/1989 (Positie 97)
Laatste week notering:01/04/1989 (Positie 99)
Piekpositie:85 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:20951 (35 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 85 / Weken: 4

Nummer

Jaar:1989
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

1989
7" Single Megadisc MD 5270
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dracula
2.The Rose
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
DraculaMegadisc
MD 5270
Single
7" Single
1989

Claw Boys Claw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dracula11/03/1989854
Rosie12/12/1992229
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
With Love From The Boys28/06/1986475
Crack My Nut10/10/1987421
Suga(r)02/01/19932615
Nipple03/12/19947110
Will-O-The-Wisp06/09/1997324
Pajama Day09/02/2008226
Hammer09/03/2013216
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?