Dennie Christian - Alles inclusive

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29Alles Sommer - oder wasKoch
398 251
Compilatie
CD
18/05/2001
3:26Schlagerfestival 2009ARS
5317454
Compilatie
CD
13/03/2009

Dennie Christian   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rosamunde01/02/197529
Besame mucho30/10/1976108
Wij zijn twee vrienden (Dennie Christian, Guust Flater en de Marsupilami)07/10/1978216
Het Slorklied06/10/1979461
Vrijheid en Vrede25/10/1980384
Liefde is als een roos (Dennie Christian & Vader Abraham)10/10/1981385
Oh Nederland02/04/1983453
Schlagerfestival (Dennie Christian & Roy Black)10/12/1983129
Schlagerparade / Vrijheid15/09/1984237
De eindeloze polonaise - Potpourri (Arie Ribbens / De Deurzakkers / André van Duin / De Dutch Boys / De Havenzangers / Dennie Christian / De Valentino's / Nico Haak)23/02/1985481
Zaterdagavond (Dennie Christian & Mieke)23/03/1985247
Als de zon08/06/1985451
Schlagercarrousel14/09/1985331
Gelukkig zijn (Dennie Christian & Mieke)01/12/1985325
'n Avond om nooit te vergeten (Dennie Christian & Mieke)19/04/1986325
Vakantie (Dennie Christian, Mieke & Freddy Breck)28/06/1986314
Kom ga maar met me mee / Bezinning13/09/1986472
Schlagergoud04/04/1987615
Wie gaat er mee (Dennie, Micha, Mieke & Freddy)20/06/1987893
Kus me toch22/08/1987824
Echte vrienden blijven vrienden (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah)21/11/1987429
Kom maar in m'n armen schat (Dennie Christian & Mieke)30/04/1988349
Onze liefde17/09/1988814
Ik wil met je dansen26/11/1988626
Samen dansen (Micha, Freddy Breck & Dennie Christian)18/02/1989776
Je hebt mammie's ogen18/03/1989469
Susan17/06/19895110
Santa Fe09/09/1989695
Wij gaan door tot midden in de nacht25/11/19895613
Kom ga vanavond mee28/09/19914410
Kerstmis is een feest voor iedereen (De Hollandse Kerststerren)04/01/1997961
Jij bent sowieso mijn type26/10/2002337
Kunnen wij het maken (Dennie Christian & Bad Brothers)08/03/2003562
Dit is liefde19/03/2005991
Besame mucho [2010]13/02/2010149
Mamacita12/06/2010189
Mijn mooiste gedachte16/10/20102310
Ik ben niet meer van jou...uit elkaar12/02/2011128
Laat me nog één keer met je dromen11/06/2011297
Hallo22/10/2011216
Als de liefde jouw naam roept24/03/2012248
M'n hart huilt van verdriet29/09/2012278
Tijd voor wat gezelligheid12/01/2013378
Hoeba hop (Marsupilami) (Het Feestteam & Dennie Christian)26/01/2013644
Eens komt de dag20/04/2013277
Fenomeen05/10/2013348
Mijn Rosanna01/03/2014378
Ik kijk je aan24/05/2014573
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Guust Flater en de Marsupilami14/10/19781212
198429/09/1984481
De beste van Dennie Christian18/05/19852116
Hollandse hits met Dennie & Mieke (Dennie Christian & Mieke)12/04/1986624
Dennie Christian11/04/1987306
Vrolijk kerstfeest (1987) (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah, Freddy Breck)12/12/198785
Festival28/10/1989962
Samen uit...06/01/1990898
Kerstfeest met (Dennie Christian, Mark en Dave, Marga Bult, Freddy Breck en Micha Marah)14/12/1991812
Schlagerparty29/08/1992921
20 jaar29/05/1993466
Ik ga mijn weg - 40 jaar Dennie Christian03/05/2014168
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?