Ellen ten Damme - Het regende zon

Cover Ellen ten Damme - Het regende zon
Cover

Album

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/05/2012 (Positie 4)
Laatste week notering:29/09/2012 (Positie 95)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:3029 (991 Punten)
Combialbum:26/05/2012 / Piek: 5 / Weken: 11
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 17

Ellen ten Damme   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Ain't Easy31/03/2001684
Miss You17/11/2001641
Vegas04/01/20033111
Wat is dromen (3js & Ellen ten Damme)18/09/2010124
Het regende zon12/05/20121001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am Here12/05/2001535
Impossible Girl07/04/20072210
Durf jij?21/11/20091347
Het regende zon26/05/2012417
Berlin (Ellen ten Damme & The Magpie Orchestra)04/10/2014719
Alles draait03/10/2015165
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Aikanaro
******
Ik verbaasde me dat ik destijds Durf jij? al een zeer mooie cd vond en ook deze ligt goed in het gehoor.
Hoogtepunt Pi-pa Polderland ... het lijkt een pipi nummer op het eerste gezicht maar luister goed naar de tekst!!

Ook andere nummers hebben sterke teksten en weer andere nummer zijn gewoon leuk

Wederom het bewijs dat ik als metalliefhebber ook andere muziek mooi kan vinden
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?