Epica - Design Your Universe


Cover

Charts

Binnenkomst:24/10/2009 (Positie 8)
Laatste week notering:05/06/2010 (Positie 94)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:7471 (268 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 27 / Weken: 3
de  Piek: 37 / Weken: 2
at  Piek: 70 / Weken: 1
fr  Piek: 31 / Weken: 5
nl  Piek: 8 / Weken: 6
be  Piek: 66 / Weken: 3 (Vl)
  Piek: 40 / Weken: 4 (Wa)

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

16/10/2009
CD Nuclear Blast 2736123450 / EAN 0727361234508
Toon detailsAlles beluisteren
1.Samadhi (Prelude)
1:27
2.Resign To Surrender [A New Age Dawns - Part IV]
6:19
3.Unleashed
5:48
4.Martyr Of The Free Word
5:03
5.Our Destiny
6:00
6.Kingdom Of Heaven [A New Age Dawns - Part V]
13:35
7.The Price Of Freedom (Interlude)
1:14
8.Burn To A Cinder
5:41
9.Tides Of Time
5:34
10.Deconstruct
4:14
11.Semblance Of Liberty
5:42
12.White Waters
4:44
13.Design Your Universe [A New Age Dawns - Part VI]
9:29
14.Incentive [Bonus Track]
4:11
   
16/10/2009
LP Nuclear Blast 2736123451 / EAN 0727361234515
Toon detailsAlles beluisteren
   
16/10/2009
CD Nuclear Blast 2736123452 / EAN 0727361234522
Toon detailsAlles beluisteren
   

Epica   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solitary Ground28/05/2005463
Quietus (Silent Reverie)05/11/2005682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Phantom Agony28/06/200386
We Will Take You With Us - 2 meter sessies09/10/2004623
Consign To Oblivion30/04/2005128
The Score - An Epic Journey24/09/2005543
The Road To Paradiso13/05/2006462
The Divine Conspiracy15/09/200795
The Classical Conspiracy - Live In Miskolc, Hungary16/05/2009234
Design Your Universe24/10/200986
Requiem For The Indifferent17/03/2012126
Retrospect - 10th Anniversary16/11/201372
The Quantum Enigma10/05/201445
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.57 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Aikanaro
******
Epica's vorige cd Consign to Oblivion is mijn meest favoriete cd allertijden dus ik was dan ook gespannen toen deze cd uitkwam.

Gelukkig bleek al snel dat kwalitatief deze cd niet onderdoet.
Wederom een sterke cd met uitstekende nummers.

Uiteindelijk ook deze cd grijs gedraaid en behoort ook tot de
hoogtepunten van mijn cd collectie.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?