Ferry Corsten - Fire


Cover

Charts

Binnenkomst:29/10/2005 (Positie 33)
Laatste week notering:07/01/2006 (Positie 79)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:8094 (506 Punten)
In de landen:
de  Piek: 89 / Weken: 1
nl  Piek: 24 / Weken: 11
be  Tip (Vl)

Tracks

2005
CD-Single Flashover 8713657 050329
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fire (Radio Edit)
2.Fire (Extended)
3.Fire (Flashover Remix)
   
17/02/2006
CD-Single EMI 0094635257328
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fire (Radio Edit)
2.Fire (Ferry's Flashover Mix)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio EditFireFlashover
8713657 050329
Single
CD-Single
2005
ExtendedFireFlashover
8713657 050329
Single
CD-Single
2005
Flashover RemixFireFlashover
8713657 050329
Single
CD-Single
2005
Radio EditFireEMI
0094635257328
Single
CD-Single
17/02/2006
Ferry's Flashover MixFireEMI
0094635257328
Single
CD-Single
17/02/2006
»» alles tonen

Ferry Corsten   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Punk20/04/2002499
Rock Your Body Rock11/10/2003658
Right Of Way21/02/2004866
Everything Goes17/04/2004547
It's Time12/06/2004913
Fire29/10/20052411
Watch Out27/05/2006642
Junk (Ferry Corsten feat. Guru)14/10/2006557
Loud Electronic Sensation14/04/2007482
Beautiful (Dancetour Anthem 2007)23/06/2007797
The Race18/08/2007128
Bring Da Noise (Public Enemy vs. Ferry Corsten)24/11/2007687
Radio Crash22/11/2008821
Made Of Love (Ferry Corsten feat. Betsie Larkin)21/02/2009814
We Belong (Ferry Corsten feat. Maria Nayler)06/06/2009712
Because The Remix (Ferry Corsten feat. Novastar)07/11/2009613
Feel It!14/05/2011727
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Right Of Way08/11/2003663
L.E.F.03/06/2006585
Twice In A Blue Moon08/11/2008232
Once Upon A Night03/04/2010861
Once Upon A Night [Volume 2]16/10/2010981
Full On Ferry - Ibiza - The Compilation23/07/2011981
WKND03/03/2012513
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.19 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
22/10/2005 16:18
Snormobiel Beusichem
******
▓ Super Trance Platte von Ferry Costen und Simon LeBon aus Oktober 2005 !!! Dieser 12" Version auf CD ist Super !!! Nicht für Radio bestimmt, aber auf Dance Party's: SUPER !!!
Laatst gewijzigd: 14/02/2006 22:42
24/04/2006 14:02
zadranin
*****
Good club song ;)
29/02/2008 21:54
Richard (NL)
****
Niet verkeerd.

Muchana
****
Leuk van onze buren!

welpke
*****
Goede dancemuziek van Nederland! Clip is ook mooi met die ijsblok/

super50hmtv
*****
Nog een van de bekenste nummers van Ferry Corsten, in samenwerking met Simon Le Bon, je weet wel die van Duran Duran. Jammer dat dit niet meer erkenning heeft gekregen in de hitparades

bluezombie
***
Nothing special.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?