Ferry Corsten - Punk

Cover Ferry Corsten - Punk
Tsunami TSU 1069 CDM

Nummer

Jaar:2002
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/04/2002 (Positie 89)
Laatste week notering:15/06/2002 (Positie 87)
Piekpositie:49 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:12156 (329 Punten)
In de landen:
de  Piek: 95 / Weken: 1
nl  Piek: 49 / Weken: 9
be  Tip (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:28Energy 02WMS
0927470042
Album
CD
29/06/2002
Arty Remix2:59Dream Dance 59Sony
88697 816162
Compilatie
CD
08/04/2011
Arty Rock-N-Rolla Mix6:264 DJ's Only 02.2011Mostiko
22 23503-2
Compilatie
CD
29/04/2011
Arty Rock-N-Rolla Mix4:55Scratch Da House RaveMuve
907642
Album
CD
23/11/2012

Ferry Corsten   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Punk20/04/2002499
Rock Your Body Rock11/10/2003658
Right Of Way21/02/2004866
Everything Goes17/04/2004547
It's Time12/06/2004913
Fire29/10/20052411
Watch Out27/05/2006642
Junk (Ferry Corsten feat. Guru)14/10/2006557
Loud Electronic Sensation14/04/2007482
Beautiful (Dancetour Anthem 2007)23/06/2007797
The Race18/08/2007128
Bring Da Noise (Public Enemy vs. Ferry Corsten)24/11/2007687
Radio Crash22/11/2008821
Made Of Love (Ferry Corsten feat. Betsie Larkin)21/02/2009814
We Belong (Ferry Corsten feat. Maria Nayler)06/06/2009712
Because The Remix (Ferry Corsten feat. Novastar)07/11/2009613
Feel It!14/05/2011727
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Right Of Way08/11/2003663
L.E.F.03/06/2006585
Twice In A Blue Moon08/11/2008232
Once Upon A Night03/04/2010861
Once Upon A Night [Volume 2]16/10/2010981
Full On Ferry - Ibiza - The Compilation23/07/2011981
WKND03/03/2012513
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Innercity Amsterdam RAI22/01/2000113
Tsunami One (Ferry Corsten & Robert Smit)14/10/2000224
Live At Dance Valley 200118/08/200158
World Tour Tokyo06/07/2002242
World Tour Washington12/04/2003243
Dance Valley Festival 200701/09/2007261
Once Upon A Night10/04/2010184
Once Upon A Night [Volume 2]23/10/2010223
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Full On Ferry Masquerade [DVD]24/05/2008174
Backstage [DVD]10/10/2009123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.73 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Persoonlijk vind ik deze "Punk" (mei 2002) tot één van "Ferry's" mindere platen, die de nu 35 jarige Rotterdamse Trance DJ uitgebracht heeft, behoren !!! Ik kom dan ook maar tot 3 sterren !!! (NL Top 40: 3 wk / # 34) ☺!!!

gherkin
*
Punk is vaak leuker dan dit.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?