Ferry Corsten feat. Maria Nayler - We Belong

Cover Ferry Corsten feat. Maria Nayler - We Belong
Cover
Cover Ferry Corsten feat. Maria Nayler - We Belong
CD-Single
Flashover 900.0970.122

Charts

Binnenkomst:06/06/2009 (Positie 71)
Laatste week notering:13/06/2009 (Positie 97)
Piekpositie:71 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:22212 (34 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 71 / Weken: 2
fi  Piek: 9 / Weken: 1

Tracks

25/05/2009
CD-Single Flashover 900.0970.122 / EAN 5413356801910
Toon detailsAlles beluisteren
1.We Belong (Radio Edit)
  3:10
2.We Belong (Original Extended)
7:58
3.We Belong (Bingo Players Remix)
6:26
4.We Belong (Muzikjunki Full Vocal Remix)
9:04
5.We Belong (Tritonal Air Up There Remix)
7:51
6.We Belong (Bingo Players Dub)
6:10
7.We Belong (Muzikjunki Dubmix)
7:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:10We BelongFlashover
900.0970.122
Single
CD-Single
25/05/2009
Original Extended7:58We BelongFlashover
900.0970.122
Single
CD-Single
25/05/2009
Bingo Players Remix6:26We BelongFlashover
900.0970.122
Single
CD-Single
25/05/2009
Muzikjunki Full Vocal Remix9:04We BelongFlashover
900.0970.122
Single
CD-Single
25/05/2009
Tritonal Air Up There Remix7:51We BelongFlashover
900.0970.122
Single
CD-Single
25/05/2009
»» alles tonen

Ferry Corsten   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Punk20/04/2002499
Rock Your Body Rock11/10/2003658
Right Of Way21/02/2004866
Everything Goes17/04/2004547
It's Time12/06/2004913
Fire29/10/20052411
Watch Out27/05/2006642
Junk (Ferry Corsten feat. Guru)14/10/2006557
Loud Electronic Sensation14/04/2007482
Beautiful (Dancetour Anthem 2007)23/06/2007797
The Race18/08/2007128
Bring Da Noise (Public Enemy vs. Ferry Corsten)24/11/2007687
Radio Crash22/11/2008821
Made Of Love (Ferry Corsten feat. Betsie Larkin)21/02/2009814
We Belong (Ferry Corsten feat. Maria Nayler)06/06/2009712
Because The Remix (Ferry Corsten feat. Novastar)07/11/2009613
Feel It!14/05/2011727
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Right Of Way08/11/2003663
L.E.F.03/06/2006585
Twice In A Blue Moon08/11/2008232
Once Upon A Night03/04/2010861
Once Upon A Night [Volume 2]16/10/2010981
Full On Ferry - Ibiza - The Compilation23/07/2011981
WKND03/03/2012513
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Innercity Amsterdam RAI22/01/2000113
Tsunami One (Ferry Corsten & Robert Smit)14/10/2000224
Live At Dance Valley 200118/08/200158
World Tour Tokyo06/07/2002242
World Tour Washington12/04/2003243
Dance Valley Festival 200701/09/2007261
Once Upon A Night10/04/2010184
Once Upon A Night [Volume 2]23/10/2010223
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Full On Ferry Masquerade [DVD]24/05/2008174
Backstage [DVD]10/10/2009123
 

Maria Nayler   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One & One (Robert Miles feat. Maria Nayler)16/11/19962419
We Belong (Ferry Corsten feat. Maria Nayler)06/06/2009712
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Niet meer dan aardig.. deze plaat van Ferry Corsten.

Snormobiel Beusichem
****
▒ De 3e single van "Ferry Corsten's" album "Twice In A Blue Moon" uit mei 2009 !!! "Ferry gebruikt hierbij o.a. elementen uit de grote Italo hit "Happy Station" van "Fun Fun" !!! Helemaal niet slecht, daarom ook gewoon 4 sterren waard ☺!!!

chartmeester
****
Lekkere housemuziek, de zang is iets minder. Maar voor in de discos heerlijke muziek
Laatst gewijzigd: 06/06/2009 14:56

Gregory [H]ouse
******
http://www.youtube.com/watch?v=2thvOsXqcBs

Better than Made Of Love, funky and driving song, i'm liking this, the remixes are nothing special, the original and extended own.

Richard (NL)
*****
Nooit gek op remake van grote hits, maar dit mag er zeker zijn.

super50hmtv
******
Lekkere plaat weer, maar ja er staan toch alleen maar juweeltjes op het album 'Twice In A Blue Moon' als je het aan mij vraagt, dus ja niet zo'n verassing.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?