Fink [UK] - Fink’s Sunday Night Blues Club, Vol. 1

Cover Fink [UK] - Fink’s Sunday Night Blues Club, Vol. 1
Cover
Cover Fink [UK] - Fink’s Sunday Night Blues Club, Vol. 1
Cover

Album

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/03/2017 (Positie 53)
Laatste week notering:18/03/2017 (Positie 53)
Piekpositie:53 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12910 (48 Punten)
Combialbum:18/03/2017 / Piek: 68 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 59 / Weken: 1
nl  Piek: 53 / Weken: 1
be  Piek: 53 / Weken: 1 (V)
  Piek: 124 / Weken: 1 (W)

Tracks

10/03/2017
CD R'coup'd RCPDCD013 / EAN 5054429007855
Toon detailsAlles beluisteren
   
10/03/2017
LP R'coup'd RCPD013 / EAN 5054429007848
Toon detailsAlles beluisteren
   

Fink [UK]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Looking Too Closely14/06/2014891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sort Of Revolution30/05/2009601
Perfect Darkness25/06/2011329
RCO (Fink / The Royal Concertgebouw Orchestra)19/10/2013782
Hard Believer19/07/2014810
Horizontalism23/05/2015841
Fink’s Sunday Night Blues Club, Vol. 118/03/2017531
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?