Fischer-Z - The Worker

Cover Fischer-Z - The Worker
7" Single
United Artists UP 36509 (uk)
Cover Fischer-Z - The Worker
7" Single
United Artists 006-82677
Cover Fischer-Z - The Worker
7" Single
United Artists 11C 006 82872 F (pt)
Cover Fischer-Z - The Worker
Cover

Nummer

Jaar:1979
Muziek/Tekst:John Watts
Producer:Mike Howlett
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/09/1979 (Positie 37)
Laatste week notering:27/10/1979 (Positie 49)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9263 (470 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 26 / Weken: 7
be  Piek: 23 / Weken: 2 (V)

Tracks

18/05/1979
7" Single United Artists UP 36509 (EMI) [uk]
05/1979
7" Single United Artists 006-82677
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Worker
  3:35
2.Kitten Curry
2:22
   
1979
7" Single United Artists 11C 006 82872 F [pt]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Worker
  3:35
2.Acrobats
2:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35The WorkerUnited Artists
UP 36509
Single
7" Single
18/05/1979
3:33Word SaladUnited Artists
UAG 30232
Album
LP
05/1979
3:33Hit Explosion 11EMI
056-26411
Compilatie
LP
1979
3:35The WorkerUnited Artists
11C 006 82872 F
Single
7" Single
1979
3:35Going Red For A Salad (The UA Years)EMI
CDP 7 94132 2
Album
CD
14/05/1990
»» alles tonen

John Watts   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Worker (Fischer-Z)15/09/1979267
So Long (Fischer-Z)31/05/1980129
Room Service / Limbo (Fischer-Z)04/10/1980411
Marliese (Fischer-Z)28/03/198159
One Voice27/03/1982413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Word Salad (Fischer-Z)15/09/1979217
Going Deaf For A Living (Fischer-Z)17/05/1980618
Red Skies Over Paradise (Fischer-Z)04/04/1981217
One More Twist20/03/19821110
The Iceberg Model26/02/1983177
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.45 (Reviews: 31)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
30/04/2007 19:51
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Mooie plaat van "Fischer-Z" uit september 1979 !!! Kreeg echter niet de waardering die het zou hebben moeten krijgen in de Hollandse hitlijsten !!! De plaat kwam dan ook niet ver ??? Persoonlijk vind ik "The Worker" toch nog 5 sterren waard !!! Zalig om naar te luisteren !!! (NL Top 40: 7 wk / # 20) !!!

DeejayDave
****
Leuk plaatje van Fischer-z.

gherkin
*****
Zeer aangenaam nummertje is dit.

hugo1960
****
Heel bekend nummer van deze Britse formatie. Dacht dat het een vrij grote hit was geweest, maar zie in de statistieken dat ik er naast zat. Maar evenmin een prima nummer met een mooie baslijn.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?