Gavin DeGraw - Follow Through

Cover Gavin DeGraw - Follow Through
Cover
Cover Gavin DeGraw - Follow Through
Cover

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Gavin DeGraw
Producer:Mark Endert
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/09/2005 (Positie 62)
Laatste week notering:21/01/2006 (Positie 82)
Piekpositie:56 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:5990 (674 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 56 / Weken: 20
no  Piek: 12 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30ChariotJ
82876 63461 2
Album
CD
27/07/2005
Live & Acoustic4:29ChariotJ
82876 63461 2
Album
CD
27/07/2005
3:59Festivalbar Blu 2006WSM
5051011485428
Compilatie
CD
09/06/2006
4:00Knuffelrock 19 / Rock'mantique 19Sony BMG
88697188602
Compilatie
CD
19/11/2007
4:00Het beste uit 2500 x Top 40Sony
88883740062
Compilatie
CD
10/06/2013
»» alles tonen

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Don't Want To Be21/05/20052116
Follow Through10/09/20055620
In Love With A Girl01/03/2008409
Not Over You28/05/20111624
Sweeter22/10/2011767
Soldier28/01/20123017
Best I Ever Had29/06/20134419
Fire27/09/2014814
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chariot04/06/2005658
Gavin DeGraw10/05/2008823
Free04/04/2009761
Sweeter24/09/2011635
Make A Move19/10/2013184
Something Worth Saving17/09/2016511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.94 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/08/2005 13:30
Snormobiel Beusichem
*****
Sehr Schöner Song mit gutem Gitarrespiel !!! Die Platte kam 27-08-2005, auf Platz # 37, rein in die Holländische Top 40 !!!! Es ist seinem zweite Song in Holland !!!
Laatst gewijzigd: 01/11/2005 18:53
14/03/2008 20:51
SillyMe
******
I have to follow through, I need to.

DeejayDave
****
Aardige plaat van Gavin DeGraw, die het ook goed in de hitlijsten deed.

alleyt1989
******
probably my favourite one from the album

Topbart
*****
goeie single. Ik zie dat deze niet verder is gekomen dan nr 56 maar toch maar liefst 20 weken genoteerd gestaan. een hele prestatie!!

tigerlover
**
niet mijn song
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?