Gavin DeGraw - Sweeter


Cover

Charts

Binnenkomst:22/10/2011 (Positie 90)
Laatste week notering:03/12/2011 (Positie 100)
Piekpositie:76 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:18157 (101 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 76 / Weken: 7

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Gavin DeGraw
Ryan Tedder
Producer:Ryan Tedder
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek video:

Tracks

31/10/2011
Promo - Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sweeter
3:44
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43SweeterRCA
88697 56083 2
Album
CD
16/09/2011
3:44Sweeter [Promo]RCA
-
Single
Digital
31/10/2011
3:45Hitzone 60EMI Catalogue Marketing
9557882
Compilatie
CD
03/02/2012

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Don't Want To Be21/05/20052116
Follow Through10/09/20055620
In Love With A Girl01/03/2008409
Not Over You28/05/20111624
Sweeter22/10/2011767
Soldier28/01/20123017
Best I Ever Had29/06/20134419
Fire27/09/2014814
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chariot04/06/2005658
Gavin DeGraw10/05/2008823
Free04/04/2009761
Sweeter24/09/2011635
Make A Move19/10/2013184
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.58 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Prima plaat uit februari 2011 van de 34 jarige Amerikaanse pianist, gitarist en zanger "Gavin Shane DeGraw" !!! In oktober 2011 verkozen tot zijn nieuwe CD-Single !!! Terrecht ☺!!!

gherkin
****
Waarschijnlijk grijpt hij hiermee opnieuw naast de hitlijsten. Jammer, want hoewel deze plaat weinig spektakel biedt, is een klein hitje hem wel gegund.

RV
*****
Kijk, dit had Gavin nou als eerste single moeten uitbrengen, in plaats van het wat matige 'Not Over You'. En nu maar hopen dat 'Sweeter' een grotere hit wordt dan zijn voorganger.

bjorn614
*
Toch 1 van de slechtste artiesten

DeejayDave
***
Ik vond zijn vorige single juist beter. Het wordt ook niet echt spannend, blijft maar een beetje voortkabbelen.

Supersok
****
het is zeker geen verkeerd nummer! en na de vorige single tot vervelends toe te hebben gehoord is dit wel een zeer welkome afwisseling.

LLonden
***
Ik vind er niet veel aan. 2,5 ster

bluezombie
****
It's decent, but not what I wanted.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?