India.Arie - Testimony: Vol. 2, Love & Politics

Cover India.Arie - Testimony: Vol. 2, Love & Politics
Cover

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/02/2009 (Positie 53)
Laatste week notering:07/03/2009 (Positie 100)
Piekpositie:53 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:11040 (90 Punten)
Alternative:14/02/2009 / Piek: 19 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 44 / Weken: 2
nl  Piek: 53 / Weken: 4

Tracks

09/02/2009
CD Republic 1796805 (UMG) / EAN 0602517968059
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro: Grains
  0:48
2.India.Arie feat. Gramps Morgan - Therapy
  3:58
3.Ghetto
  3:13
4.India.Arie feat. Musiq Soulchild - Chocolate High
  4:45
5.He Heals Me
  4:59
6.Interlude: Grains
  0:56
7.India.Arie feat. Dobet Gnahore - Pearls
  4:23
8.River Rise
  3:58
9.India.Arie feat. Terrell Carter - Yellow
  2:56
10.India.Arie feat. Keb' Mo' - Better Way
  3:31
11.Interlude: Grains
  1:06
12.Long Goodbye
  4:05
13.India.Arie feat. MC Lyte - Psalms 23
  5:15
14.India.Arie feat. Sezen Aksu - The Cure
  4:42
15.Outro: Grains
  0:33
16.A Beautiful Day (Bonus Track)
  3:52
   

India.Arie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video28/04/2001697
Brown Skin01/09/2001886
Can I Walk With You01/03/2003942
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Acoustic Soul09/06/20014818
Voyage To India05/10/2002478
Testimony: Vol. 1, Life & Relationship01/07/20062413
Testimony: Vol. 2, Love & Politics14/02/2009534
SongVersation29/06/2013881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?