India.Arie - Testimony: Vol. 2, Love & Politics


Cover

Charts

Binnenkomst:14/02/2009 (Positie 53)
Laatste week notering:07/03/2009 (Positie 100)
Piekpositie:53 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:10509 (90 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 44 / Weken: 2
nl  Piek: 53 / Weken: 4

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

09/02/2009
CD Republic 1796805 (UMG) / EAN 0602517968059
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro: Grains
0:48
2.India.Arie feat. Gramps Morgan - Therapy
3:58
3.Ghetto
3:13
4.India.Arie feat. Musiq Soulchild - Chocolate High
4:45
5.He Heals Me
4:59
6.Interlude: Grains
0:56
7.India.Arie feat. Dobet Gnahore - Pearls
4:23
8.River Rise
3:58
9.India.Arie feat. Terrell Carter - Yellow
2:56
10.India.Arie feat. Keb' Mo' - Better Way
3:31
11.Interlude: Grains
1:06
12.Long Goodbye
4:05
13.India.Arie feat. MC Lyte - Psalms 23
5:15
14.India.Arie feat. Sezen Aksu - The Cure
4:42
15.Outro: Grains
0:33
16.A Beautiful Day (Bonus Track)
3:52
   

India.Arie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video28/04/2001697
Brown Skin01/09/2001886
Can I Walk With You01/03/2003942
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Acoustic Soul09/06/20014818
Voyage To India05/10/2002478
Testimony: Vol. 1, Life & Relationship01/07/20062413
Testimony: Vol. 2, Love & Politics14/02/2009534
SongVersation29/06/2013881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?