John Watts - Need You

Nummer

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:08Highlights 1979 To 2004EMI
8666092
Album
CD
30/08/2004

Fischer-Z   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Worker15/09/1979267
So Long31/05/1980129
Room Service / Limbo04/10/1980411
Marliese28/03/198159
One Voice (John Watts)27/03/1982413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Word Salad15/09/1979217
Going Deaf For A Living17/05/1980618
Red Skies Over Paradise04/04/1981217
One More Twist (John Watts)20/03/19821110
The Iceberg Model (John Watts)26/02/1983177
 

John Watts   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Worker (Fischer-Z)15/09/1979267
So Long (Fischer-Z)31/05/1980129
Room Service / Limbo (Fischer-Z)04/10/1980411
Marliese (Fischer-Z)28/03/198159
One Voice27/03/1982413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Word Salad (Fischer-Z)15/09/1979217
Going Deaf For A Living (Fischer-Z)17/05/1980618
Red Skies Over Paradise (Fischer-Z)04/04/1981217
One More Twist20/03/19821110
The Iceberg Model26/02/1983177
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?