Johnny Gill - Fairweather Friend

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:35Johnny Gill [1990]Motown
530025-2
Album
CD
17/04/1990
4:35A wop bopa loobop alop bam boom - RCA Neuheiten Dezember '90 [Promo]RCA
PD 74882
Compilatie
CD
01/11/1990

Johnny Gill   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rub You The Right Way09/06/1990278
My, My, My20/10/1990379
Wrap My Body Tight23/02/1991477
The Floor03/07/1993453
My Body (LSG)14/02/1998329
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Johnny Gill [1990]14/07/1990738
Provocative19/06/1993648
LSG (Levert Sweat Gill)06/12/19973516
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?