Jurk! - Avondjurk

Cover Jurk! - Avondjurk
CD
Tribe PM2008048

Album

Jaar:2010
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/01/2010 (Positie 1)
Laatste week notering:16/04/2011 (Positie 42)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:55
Positie aller tijden:581 (3084 Punten)
Midprice:03/03/2012 / Piek: 10 / Weken: 7
Combialbum:17/04/2010 / Piek: 12 / Weken: 28
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 55

Tracks

18/01/2010
CD Tribe PM2008048 / EAN 8717931990387
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zou zo graag
  3:31
2.Niemand
  3:00
3.Tram 7
  2:03
4.Sorry
  3:10
5.Verloren
  2:53
6.Alle tijd
  2:51
7.Lente
  4:34
8.Ik raak je kwijt
  3:25
9.Voor één keer
  3:43
10.Als je weet wat je wilt
  3:03
11.Sporen
  2:41
12.Verrukkelijke leven
  3:58
   

Jurk!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zou zo graag16/01/2010110
Niemand17/04/2010205
Tram 706/11/2010902
Kabalis26/11/2011177
Als ik bij jou ben19/01/2013203
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Avondjurk23/01/2010155
Glitterjurk16/02/2013212
Glitterjurk + Glitterjurk Live19/04/2014823
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Avondjurk - De complete theatershow 2010 [DVD]13/11/2010718
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

JERO
***
Nog weer zo'n Veldhuis en ... Ik word er een beetje moe van...

henrivoet
******
Super goed !!!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?