K-Ci & JoJo - Crazy


Cover

Charts

Binnenkomst:31/03/2001 (Positie 73)
Laatste week notering:26/05/2001 (Positie 70)
Piekpositie:39 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:9572 (425 Punten)
In de landen:
de  Piek: 84 / Weken: 3
nl  Piek: 39 / Weken: 9

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Save The Last DanceHollywood
0125422HWR
Album
CD
26/03/2001
3:37Now That's What I Call Music! 6 [US]Jive
9856632
Compilatie
CD
03/04/2001
4:21So Fresh: The Hits Of Winter 2001BMG
74321863512
Compilatie
CD
18/06/2001
4:24BalladsGeffen
3727678
Album
CD
12/04/2013

K-Ci & JoJo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All My Life11/04/1998123
Don't Rush (Take Love Slowly)08/08/19982513
Tell Me It's Real12/06/19991319
Crazy31/03/2001399
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Always05/07/19971936
It's Real26/06/19991416
X16/12/2000886
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

mono36
******
awsome track

Daniel09
******
Love this!
Laatst gewijzigd: 24/05/2011 10:49

alleyt1989
*****
Excellent track, they had some pretty good stuff they did.
Laatst gewijzigd: 02/07/2014 02:37

bluezombie
****
Nice song.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?