K-Ci & JoJo - Tell Me It's Real


Cover

Charts

Binnenkomst:12/06/1999 (Positie 99)
Laatste week notering:16/10/1999 (Positie 75)
Piekpositie:13 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:1694 (1221 Punten)
In de landen:
de  Piek: 85 / Weken: 7
nl  Piek: 13 / Weken: 19
be  Tip (Vl)
nz  Piek: 4 / Weken: 9

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40TMF Hitzone 8Virgin
5229752
Compilatie
CD
17/09/1999
3:41Herzschmerz - The New Sad SongsPolystar
545 338-2
Compilatie
CD
06/12/1999
3:44Now That's What I Call Music! 3 [US]Universal
545 417-2
Compilatie
CD
07/12/1999
Radio Edit3:41Best Of Black '99Polystar
545 321-2
Compilatie
CD
1999
4:40BalladsGeffen
3727678
Album
CD
12/04/2013

K-Ci & JoJo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All My Life11/04/1998123
Don't Rush (Take Love Slowly)08/08/19982513
Tell Me It's Real12/06/19991319
Crazy31/03/2001399
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Always05/07/19971936
It's Real26/06/19991416
X16/12/2000886
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
06/11/2006 18:35
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø plaat van "K-Ci & JoJo" uit juni 1999 !!! Het werd voor het duo een grote "Hit" in Holland !!! De plaat komt net iets tekort voor de 5e ster !!! (NL Top 40: 11 wk / # 13) !!!

LLonden
*
altijd al verschrikkelijk gevonden
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?