Kajagoogoo - Too Shy

Cover Kajagoogoo - Too Shy
7" Single
EMI 006-07 700 (de)

Charts

Binnenkomst:05/03/1983 (Positie 49)
Laatste week notering:07/05/1983 (Positie 45)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:4011 (827 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 10
de  Piek: 1 / Weken: 20
at  Piek: 4 / Weken: 14
nl  Piek: 5 / Weken: 10
be  Piek: 1 / Weken: 8 (Vl)
se  Piek: 4 / Weken: 8
nz  Piek: 2 / Weken: 16

Tracks

01/1983
7" Single EMI EMI 5359 [uk,ie,nz]
1983
7" Single EMI 006-07 700 [de,nl,it,es,br]
1983
7" Single EMI EMS-17365 [jp]
1983
7" Single EMI EMI-932 [au]
1983
7" Single EMI 008-07 700 [fr,pt]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Too Shy
3:32
2.Too Shy (Instrumental)
3:57
   
04/1983
7" Single EMI America B-8161 [us,ca]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Too Shy
3:32
2.Take Another View
4:33
   
1983
12" Maxi EMI America 7806-1 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Too Shy (Midnight Mix)
5:54
2.Take Another View
4:33
Extras:
33 ⅓ RPM
   
1983
12" Maxi EMI 062Z-07709 (EMI) [nl]
1983
12" Maxi EMI 12EMI 5359 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Too Shy (Midnight Mix)
5:26
2.Too Shy
3:42
3.Take Another View
4:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32Too ShyEMI
EMI 5359
Single
7" Single
01/1983
Instrumental3:57Too ShyEMI
EMI 5359
Single
7" Single
01/1983
3:32Too ShyEMI America
B-8161
Single
7" Single
04/1983
Midnight Mix5:54Too ShyEMI America
7806-1
Single
12" Maxi
1983
Midnight Mix5:26Too ShyEMI
062Z-07709
Single
12" Maxi
1983
»» alles tonen

Kajagoogoo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Too Shy05/03/1983510
Big Apple22/10/1983149
Turn Your Back On Me16/06/1984136
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
White Feathers21/05/1983362
Islands16/06/1984196
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 199)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/09/2003 15:09
valhalla
****
their best song?
03/04/2005 02:50
Richard (NL)
*****
A good song.
04/08/2005 23:58
Snormobiel Beusichem
******
Hush..... Hush......... Eye......... To..... Eye...
06/12/2005 00:33
Kraneusz-PL
******
One of the symbols of the 80's.

laxus
*****
nummer 37 op de jaarlijst van 1983

nirvanamusic87
****
This still sounds really great today. UK#1 and Ireland#1. US#5.

Topbart
*****
een heerlijke klassieke popsingle die op geen enkele verzamelcd uit the 80's mag ontbreken. Wat een plaat zeg! Toen nog met zanger Limahl!!!!

bluezombie
****
Fun track!

BeansterBarnes
*****
Peaked at #6 in Australia, 1983.

irelander
***
Lol this one's okay.

Chemmical
***
Used to hate this, but now I think it's ok

musikmannen
*****
Good
Laatst gewijzigd: 16/12/2012 21:05

KVG
****
Vrolijk klinkende hit uit het jaar 1982.

Patrick7781
****
aardig.

gerry1982
*****
Heel leuke singel! Deze haalde in 1983 zelfs de eerste plaats en is een echte klassieker geworden!

fterenzio
*****
solo una canzonetta... ma davvero ben fatta!!!

matty d
*****
5 stars

ericwyns
****
Eerste en tevens grootste hit van Limahl en zijn formatie Kajagoogoo in de Vlaamse charts: begin 1983 stond "Too Shy" acht weken genoteerd, waaronder één week helemaal bovenaan op nummer één.

RonH
****
Leuke hit van toen.

gherkin
*****
Zeer goed.

Effluvium1
*****
Such class!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?