Kajagoogoo - Too Shy


7" Single
EMI 006-07 700

Charts

Binnenkomst:05/03/1983 (Positie 49)
Laatste week notering:07/05/1983 (Positie 45)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:3989 (827 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 10
de  Piek: 1 / Weken: 20
at  Piek: 4 / Weken: 14
nl  Piek: 5 / Weken: 10
be  Piek: 1 / Weken: 8 (Vl)
se  Piek: 4 / Weken: 8
nz  Piek: 2 / Weken: 16

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Limahl
Kajagoogoo
Nick Rhodes
Producer:Colin Thurston
Nick Rhodes
Gecoverd door:Limahl (Too Shy (Remix '92))
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

1982
7" Single EMI 006-07 700
1983
7" Single EMI 008-07 700 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Too Shy
3:32
2.Too Shy (Instrumental)
3:57
   
1982
12" Maxi EMI 062Z-07709 (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Too Shy (Midnight Mix)
5:26
2.Too Shy
3:42
3.Take Another View
4:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32Too ShyEMI
006-07 700
Single
7" Single
1982
Midnight Mix5:26Too ShyEMI
062Z-07709
Single
12" Maxi
1982
3:42Too ShyEMI
062Z-07709
Single
12" Maxi
1982
Instrumental3:57Too ShyEMI
006-07 700
Single
7" Single
1982
3:44White FeathersEMI
ST-17094
Album
LP
1983
»» alles tonen

Kajagoogoo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Too Shy05/03/1983510
Big Apple22/10/1983149
Turn Your Back On Me16/06/1984136
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
White Feathers21/05/1983362
Islands16/06/1984196
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 197)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/09/2003 15:09
valhalla
****
their best song?
03/04/2005 02:50
Richard (NL)
*****
A good song.
04/08/2005 23:58
Snormobiel Beusichem
******
Hush..... Hush......... Eye......... To..... Eye...
06/12/2005 00:33
Kraneusz-PL
******
One of the symbols of the 80's.

laxus
*****
nummer 37 op de jaarlijst van 1983

nirvanamusic87
****
This still sounds really great today. UK#1 and Ireland#1. US#5.

Topbart
*****
een heerlijke klassieke popsingle die op geen enkele verzamelcd uit the 80's mag ontbreken. Wat een plaat zeg! Toen nog met zanger Limahl!!!!

bluezombie
****
Fun track!

BeansterBarnes
*****
Peaked at #6 in Australia, 1983.

irelander
***
Lol this one's okay.

Chemmical
***
Used to hate this, but now I think it's ok

musikmannen
*****
Good
Laatst gewijzigd: 16/12/2012 21:05

KVG
****
Vrolijk klinkende hit uit het jaar 1982.

Patrick7781
****
aardig.

gerry1982
*****
Heel leuke singel! Deze haalde in 1983 zelfs de eerste plaats en is een echte klassieker geworden!

fterenzio
*****
solo una canzonetta... ma davvero ben fatta!!!

matty d
*****
5 stars

ericwyns
****
Eerste en tevens grootste hit van Limahl en zijn formatie Kajagoogoo in de Vlaamse charts: begin 1983 stond "Too Shy" acht weken genoteerd, waaronder één week helemaal bovenaan op nummer één.

RonH
****
Leuke hit van toen.

gherkin
*****
Zeer goed.

Effluvium1
*****
Such class!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?