Kus - Kus voor jou

Cover Kus - Kus voor jou
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/10/2007 (Positie 24)
Laatste week notering:16/02/2008 (Positie 100)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:3864 (792 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 20 / Weken: 19

Kus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lekker ding16/04/2005120
Natuurtalent16/07/2005614
Topje van m'n zus29/10/2005416
Wat ik wil met Kerstmis... ben jij! (Kus feat. Chris & ViviŽnne)17/12/200526
Ik heb je gewist11/03/200626
Kus gaat los!02/09/2006915
Dag en nacht28/10/2006168
Kon het elke dag maar Kerstmis zijn (Kus met Rene Froger, Chris & ViviŽnne)16/12/200626
Mama12/05/200747
4 meiden22/09/2007158
Superster17/11/2007494
Wereld van geluk (Kus met Dieneke)15/12/2007575
Ik loop op de wolken28/03/2009805
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Allereerste Kus19/11/20051019
Kus gaat los!28/10/20061225
Kus voor jou06/10/20072019
In de film22/11/2008585
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kus de dag! [DVD]25/03/200618
Kus je vrienden tour [DVD]10/03/2007629
Kus voor jou theatertour [DVD]21/06/2008189
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
06/10/2007 15:17
Snormobiel Beusichem
***
▓ Eigenlijk staan er maar 11 Tracks op dit nieuwe album van "KUS", de Medley Track niet meegerekend !!! Voor de jongeren onder ons misschien leuk ??? Voor de ouderen wat minder !!!

Tracklijst "Kus voorjou":

01. Superster
02. 4 Meiden
03. Recept
04. Bal masque
05. Donderslag
06. Goodbye, adios
07. Voor eeuwig & altijd
08. Dans met mij
09. Viva la fiesta
10. Vriendje
11. Mijn droom
12. Allereerste kus medley
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?