LSG - My Body

Cover LSG - My Body
Cover
Cover LSG - My Body
Cover

Charts

Binnenkomst:14/02/1998 (Positie 54)
Laatste week notering:11/04/1998 (Positie 84)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:9123 (473 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 32 / Weken: 9
nz  Piek: 18 / Weken: 10

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:12Make You Sweat - The Best OfElektra / Rhino
8122-73954-2 / R2 73954
Album
CD
09/04/2004
4:07Harlem Romance: The Love CollectionElektra / Rhino
08122795535
Album
CD
06/02/2015

Keith Sweat   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Make You Sweat28/07/1990863
Twisted27/07/19961712
Nobody30/08/19971025
My Body (LSG)14/02/1998329
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'll Give All My Love To You14/07/1990548
Get Up On It09/07/19942811
Keith Sweat06/07/19961921
Just A Touch02/08/1997499
LSG (Levert Sweat Gill)06/12/19973516
Still In The Game26/09/1998198
Didn't See Me Coming25/11/2000762
Rebirth31/08/2002883
 

Johnny Gill   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rub You The Right Way09/06/1990278
My, My, My20/10/1990379
Wrap My Body Tight23/02/1991477
The Floor03/07/1993453
My Body (LSG)14/02/1998329
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Johnny Gill [1990]14/07/1990738
Provocative19/06/1993648
LSG (Levert Sweat Gill)06/12/19973516
 

Gerald Levert   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Casanova (LeVert)07/11/19872710
My Body (LSG)14/02/1998329
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
LSG (Levert Sweat Gill)06/12/19973516
 

LSG   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Body14/02/1998329
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
25/10/2006 22:18
Snormobiel Beusichem
***
▓ Beetje slome R&B plaat van "LSG" uit februari 1998 !!! Afkomstig van hun CD: "Levert Sweat Gill" !!! Deze plaat "My Body" haalde nog net de Hollandse hitlijsten !!! (NL Top 40: 3 wk / # 31) !!!

naamloos
**
Nummer waar ik niet van uit mijn dak ga. Ruim 2 sterren. Kleine Top 40 hit.

BingTheKing
***
ben er niet van onder de indruk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?