Levert Sweat Gill - LSG

Cover Levert Sweat Gill - LSG
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/12/1997 (Positie 94)
Laatste week notering:18/04/1998 (Positie 96)
Piekpositie:35 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:4744 (630 Punten)
In de landen:
de  Piek: 87 / Weken: 2
nl  Piek: 35 / Weken: 16

Keith Sweat   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Make You Sweat28/07/1990863
Twisted27/07/19961712
Nobody30/08/19971025
My Body (LSG)14/02/1998329
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'll Give All My Love To You14/07/1990548
Get Up On It09/07/19942811
Keith Sweat06/07/19961921
Just A Touch02/08/1997499
LSG (Levert Sweat Gill)06/12/19973516
Still In The Game26/09/1998198
Didn't See Me Coming25/11/2000762
Rebirth31/08/2002883
 

L.S.G.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
LSG (Levert Sweat Gill)06/12/19973516
 

Johnny Gill   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rub You The Right Way09/06/1990278
My, My, My20/10/1990379
Wrap My Body Tight23/02/1991477
The Floor03/07/1993453
My Body (LSG)14/02/1998329
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Johnny Gill [1990]14/07/1990738
Provocative19/06/1993648
LSG (Levert Sweat Gill)06/12/19973516
 

Gerald Levert   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Casanova (LeVert)07/11/19872710
My Body (LSG)14/02/1998329
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
LSG (Levert Sweat Gill)06/12/19973516
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?