Los Lobos - Good Morning Aztlán

Cover Los Lobos - Good Morning Aztlán
Cover

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:07Wolf Tracks - The Best Of Los LobosLondon
812 273294 2
Album
CD
31/03/2006

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Swingende track uit 2002 door de Amerikaanse Tex-Mex-rock formatie afkomstig uit het oosten van Los Angeles: "Los Lobos" !!! Vlot genoeg voor de 4 sterren ook na ruim 15 jaar ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?