Mike & Colin - Wat is ze mooi

Cover Mike & Colin - Wat is ze mooi
Cover

Nummer

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/06/2011 (Positie 62)
Laatste week notering:20/08/2011 (Positie 96)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:7525 (561 Punten)
Download:25/06/2011 / Piek: 27 / Weken: 7
Radio NL:11/06/2011 / Piek: 5 / Weken: 11
In de landen:
nl  Piek: 27 / Weken: 11

Mike & Colin   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo moet het blijven06/06/2009208
Jij14/11/2009406
Alles is top!19/06/20102512
Wat is ze mooi11/06/20112711
De klok t!kt door08/10/2011259
Gek of gen!aal31/03/20122210
Mooi in het kwadraat01/09/2012368
Altijd met je varen23/02/20131210
't Is zomaar zomer20/07/2013298
1e klas meisje16/11/2013446
Een lieveling voor mij22/03/2014464
Je spookt door mijn hoofd15/11/2014675
Binnenkomen21/03/2015742
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oog voor jou09/05/2015252
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.55 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

RV
*****
Ja, hij is mooi hoor, jongens! Lekker popplaatje.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Grappig, inmiddels 4e plaatje, met bovendien een grappige en komische videoclip uit mei 2011 van het Nederlandse popduo: "Mike & Colin" !!! Vet 4 sterren ☺!!!

Chartattack
*****
Leuk liedje.
Flauwe videoclip.

Patrick3
*****
De titel dekt de lading.

gherkin
**
Helemaal niet zo'n mooie plaat.

wilwilwel
**
Nee is niks!

hollandfan
***
Wat klinken de producties van dit duo toch allemaal dunnetjes.. Plaatje vind ik best aardig.

eppo2011
***
leuk liedje

Justintime
*****
leuke plaat van 2 toffe jongens Mike en Collin

Rootje
*
Dit geklungel is verre van mooi.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?