Moke - Shorland

Cover Moke - Shorland
CD
Universal 060251795855

Album

Jaar:2007
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/04/2007 (Positie 26)
Laatste week notering:14/03/2009 (Positie 99)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:65
Positie aller tijden:674 (2799 Punten)
Alternative:14/04/2007 / Piek: 2 / Weken: 56
Midprice:02/05/2009 / Piek: 7 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 13 / Weken: 65

Tracks

13/02/2009
CD Universal 060251795855 (UMG) / EAN 0602517958555
Toon detailsAlles beluisteren
   

Moke   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Last Chance07/04/2007557
Here Comes The Summer11/08/2007942
This Plan17/11/2007756
Heart Without A Home09/02/2008443
The Long Way09/08/2008662
Switch08/08/20095611
Love My Life12/12/2009663
Grace Of God23/04/2011781
My Death03/03/2012971
Burning The Ground15/09/2012473
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shorland07/04/20071365
The Long & Dangerous Sea19/09/2009224
Moke (Moke + Metropole orkest o.l.v. Jules Buckley)23/10/2010113
Collider06/10/201257
The Time Has Come21/11/2015112
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
13/04/2007 16:10
Snormobiel Beusichem
****
▓ Prima rockdebuutalbum van de Amsterdamse formatie "Moke", de afkorting voor "Mokum" uit begin april 2007 !!! Daar horen we beslist meer van in de toekomst !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?