Mumford & Sons - The Cave


Cover

Charts

Binnenkomst:27/03/2010 (Positie 93)
Laatste week notering:05/06/2010 (Positie 77)
Piekpositie:65 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:12477 (298 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 65 / Weken: 11
be  Piek: 21 / Weken: 9 (Vl)
  Tip (Wa)
au  Piek: 32 / Weken: 12
nz  Piek: 23 / Weken: 8

Tracks

15/03/2010
Promo - CD-Single V2 COOPR193
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Cave
3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Sigh No MoreV2
VVR720037
Album
CD
05/10/2009
3:33The Cave [Promo]V2
COOPR193
Single
CD-Single
15/03/2010
3:38Maximum Hit Music 02 2010Sony
88697726722
Compilatie
CD
07/06/2010
3:35Now That's What I Call Music! 77Virgin
CDNOW77 / 9097902
Compilatie
CD
22/11/2010
3:35Pure FM - Good Music Makes Good People [2010]Universal
5331197
Compilatie
CD
26/11/2010
»» alles tonen

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012188
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.48 (Reviews: 54)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
*****
Very likeable tune. I've always found it interesting that thanks to their Grammy performance, this is on a similar level of popularity to "Little Lion Man" in other territories, whereas I coming from Australia find that to be rather novel. In fact I'm kind of surprised at how well it charted at the time.
Laatst gewijzigd: 09/01/2014 19:35

bluezombie
****
Not a bad follow up single, but not as good as the first. I find most of the album to fall into that category really.

irelander
*****
brilliant! not better than Winter Winds or Little Lion Man though...

RV
*
Bij de review van 'Little Lion Man' had ik deze band ook 1* gegeven. Stevolution had toen gezegd dat Mumford & Sons geen gemakkelijke muziek maken en het moeilijk is hun muziek te waarderen. Hij heeft gelijk. Wat een verschrikkelijk nummer, ik kan het niet helpen...

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Grandioze track uit begin oktober 2009 van "Mumford & Sons", afkomstig van hun album "Sigh No More" !!! Ook in Nederland, maart 2010, verkozen tot nieuwe single ☺!!!

DeejayDave
*****
Dit is inderdaad moeilijk te reviewen. Dit nummer is eigenlijk verschrikkelijk saai, maar als dat getokkel erbij komt heeft het toch wel weer wat. Het eind ontpopt zich in een grote climax en dat verwacht je toch niet bij zo'n minimaal begin.
Laatst gewijzigd: 21/06/2012 17:18

gherkin
******
Ze hebben een pareltje gekozen als nieuwe single waarvoor hulde. Prachtige plaat.

bjorn614
*****
goed

super50hmtv
****
Was in 't begin niet zo weg van de muziek van Munford & Sons, maar dit nummer is wel goed, zeg. Gun ik zeker om een grote hit te worden.

Ruudboy
*****
Ook deze tweede single is erg goed!

Chris A
****
decent follow up to Little Lion Man.

BeansterBarnes
****
Peaked at #22 on my personal.

Came in at #89 on my TOP 200 OF 2010.

laxus
*****
mooie plaat van Mumford & Sons

HeadInAMuse
*****
Great track, they look badass in the video as well

antonnalan
****
Very nice song. Wish I heard it more at the time.

liam99
*****
Their Best!

alleyt1989
***
Not very good. Some of the rhymes are rather dodge.

Zacco333
***
Okay but "Iiiiiii" is not pleasent
Laatst gewijzigd: 05/05/2014 01:08

zxcvcxz
******
I now appreciate this song as certainly their best.

Effluvium1
*****
Their best song. Video is great as well.

MUSICBOJ
*****
Wat een nummer, en vreemd genoeg heb ik dit nog niet opgemerkt?? Nochtans een zeer goed nummerke van "Mumford & Sons"!! Spijtig genoeg nooit echt potten of pannen gebroken!! Van mij alvast een dikke voldoende: 5 sterren, hoor!!! ☺

LIFTER500
***
Decent follow up to Little Lion Man.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?