Mylo vs. Miami Sound Machine - Doctor Pressure


Cover

Charts

Binnenkomst:17/09/2005 (Positie 34)
Laatste week notering:26/11/2005 (Positie 79)
Piekpositie:23 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:6765 (590 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 66 / Weken: 12
de  Piek: 31 / Weken: 11
at  Piek: 50 / Weken: 8
fr  Piek: 30 / Weken: 14
nl  Piek: 23 / Weken: 11
be  Piek: 9 / Weken: 11 (Vl)
  Piek: 13 / Weken: 9 (Wa)
se  Piek: 52 / Weken: 3
fi  Piek: 10 / Weken: 1
dk  Piek: 15 / Weken: 2
au  Piek: 12 / Weken: 17

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Enrique E. Garcia
Myles MacInnes
Producer:Myles MacInnes
Coverversie van:Miami Sound Machine - Dr. Beat
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

09/12/2005
CD-Maxi Ja 051-183103 / EAN 0693723060736
Toon detailsAlles beluisteren
1.Doctor Pressure (Dirty Radio Edit)
3:26
2.Doctor Pressure (Clean Radio Edit)
3:26
3.Doctor Pressure (Clean Club Mix)
5:41
4.Doctor Pressure (Dirty Club Mix)
5:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26Future Trance Vol. 34Polystar
06024 9835328 (8)
Compilatie
CD
02/02/2005
3:23Hits 2005 Vol. 2Sony BMG
82876749962
Compilatie
CD
04/11/2005
3:25Club Sounds Vol. 35Sony BMG
82876 73357 2
Compilatie
CD
04/11/2005
3:25Trance Voices Volume SeventeenPolystar
06024 983 491-2
Compilatie
CD
04/11/2005
3:26NRJ Hits 2005 [Edition Collector]Warner
5 0510 111488-2 8
Compilatie
CD
14/11/2005
»» alles tonen

Miami Sound Machine   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dr. Beat15/09/198468
Conga!08/03/1986210
Bad Boy03/05/1986513
Falling In Love (Uh-Oh)02/08/1986266
Words Get In The Way25/10/1986265
Rhythm Is Gonna Get You (Gloria Estefan And Miami Sound Machine)11/07/1987399
Can't Stay Away From You (Gloria Estefan And Miami Sound Machine)26/11/1988118
Anything For You (Gloria Estefan And Miami Sound Machine)18/02/1989212
1-2-3 (Gloria Estefan And Miami Sound Machine)15/04/19891312
Doctor Pressure (Mylo vs. Miami Sound Machine)17/09/20052311
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Primitive Love29/03/19863033
Anything For You (Gloria Estefan And Miami Sound Machine)18/02/1989153
 

Mylo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Drop The Pressure10/07/20043212
In My Arms28/05/2005825
Doctor Pressure (Mylo vs. Miami Sound Machine)17/09/20052311
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Destroy Rock & Roll28/08/2004891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.26 (Reviews: 87)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
20/09/2005 23:52
Snormobiel Beusichem
*****
Ja das Geil !!! Guten Mix !!! Die Platte kam neu rein 24 September 2005 in die Holländische Top 40 von 2005 !!!
14/12/2005 22:46
Richard (NL)
*
Terrible!
27/12/2005 14:44
zadranin
****
Ok...big club hit
01/11/2006 19:08
okii
******
genial house!
26/05/2007 01:19
Jaap Stam
*****
Ganz einfach. Drop the pressure gefällt mir, und Dr. Beat gefällt mir auch. Kann ja nicht viel schhief gehen.
08/10/2007 03:41
dj-chris
****
Een remix gemaakt door mylo die iets meer tempo heeft als het origineel. Bij de clip wisselt het beeld ook van nieuw naar 1984. Nog net 4 sterren van mij.

MUSICBOJ
*****
Supernummer.. Haalde térecht de TOP10 van de Ultratop!!

DeejayDave
****
Ik geef de voorkeur aan het origineel van Mylo. Maar deze mix met the Miami Sound Machine is bijzonder goed gelukt.

gherkin
*****
Zeer tof.

Topbart
*****
lekkerrrrrr!!!!!

Chris A
*****
Great dance track.
Laatst gewijzigd: 11/04/2012 14:12

bluezombie
****
Cool dance hit.

BeansterBarnes
****
Cool remake of the 80's classic.

Mykl_77
*****
What a great track!

Chemmical
**
It's rubbish, this mash-up simply doesn't work. 1.5

irelander
*****
Always loved this one, maybe I should give a 6 but I'm a little reluctant to.

DaveNT
*****
Clever remake of the hit 'Dr. Beat' from 1984. Memorable clip too.

Hijinx
**
Just annoys me.

TravD
*****
Very cool track. Decent remix of the original. It's a bit repetitive though.

jayj95
*****
A real dance anthem of the 2000s, a classic, but I will forever and always remember the video due to me spending my Saturday mornings watching the top fifty on Rage!!
Laatst gewijzigd: 25/08/2014 14:09

Zacco333
******
Amazing. Had forgotten how much it slayed.
Laatst gewijzigd: 25/08/2014 12:29

drdjrene
*****
De combinatie van Drop the pressure en Dr. Beat werkt prima! Geslaagde remix.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?