Outkast - Rosa Parks


Cover

Charts

Binnenkomst:16/01/1999 (Positie 87)
Laatste week notering:20/03/1999 (Positie 93)
Piekpositie:28 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:9210 (442 Punten)
In de landen:
de  Piek: 57 / Weken: 9
nl  Piek: 28 / Weken: 10

Nummer

Jaar:1998
Muziek/Tekst:André Benjamin
Antwan Patton
Producer:OutKast
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:24AqueminiLaFace / Arista
73008-26053-2
Album
CD
29/09/1998
5:24The Whole WorldArista / LaFace
74321907802
Single
CD-Maxi
21/01/2002
5:24Original Album ClassicsArista / Legacy
88691901702
Album
CD
09/01/2012

Outkast   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rosa Parks16/01/19992810
Ms. Jackson20/01/2001113
So Fresh, So Clean26/05/2001625
The Whole World (Outkast feat. Killer Mike)02/02/2002397
Hey Ya!01/11/20031533
The Way You Move (Outkast feat. Sleepy Brown)28/02/2004764
Roses28/08/20042510
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stankonia (OutKast)13/01/20012012
Speakerboxxx / The Love Below11/10/20031589
Idlewild26/08/2006325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.97 (Reviews: 32)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/11/2006 21:47
Snormobiel Beusichem
***
▓ Voor mij geen slechte Track van "Outkast's" CD: "Aquemini" uit de herfst van 1998 !!! De plaat komt wel net iets tekort voor 4 sterren !!! Maar de mondharmonica is wel weer super !!! In Holland kwam de plaat in februari 1999 in de hitlijsten terrecht !!! Niet voor lang hoor !!! (NL Top 40: 3 wk / # 29) !!!

super50hmtv
***
Ze hebben betere...

irelander
**
Average.

HeadInAMuse
*****
Most certainly not average

alleyt1989
**
Below average - not my thing.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?