Outkast - So Fresh, So Clean


CD-Maxi
Arista 74321 85787 2

Charts

Binnenkomst:26/05/2001 (Positie 99)
Laatste week notering:23/06/2001 (Positie 76)
Piekpositie:62 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:17163 (129 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 41 / Weken: 6
de  Piek: 42 / Weken: 6
at  Piek: 45 / Weken: 5
nl  Piek: 62 / Weken: 5
be  Tip (Vl)
  Tip (Wa)
se  Piek: 47 / Weken: 3
au  Piek: 46 / Weken: 3
nz  Piek: 46 / Weken: 1

Tracks

28/05/2001
CD-Maxi Arista 74321 85787 2
Toon detailsAlles beluisteren
1.So Fresh, So Clean (Radio Mix)
4:06
2.So Fresh, So Clean (Fatboy Slim Remix)
5:48
3.So Fresh, So Clean (Instrumental)
4:04
4.Ms. Jackson (Mr. Drunk Remix)
4:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00StankoniaArista
73008 26072 2
Album
CD
23/10/2000
Radio Mix4:06So Fresh, So CleanArista
74321 85787 2
Single
CD-Maxi
28/05/2001
Fatboy Slim Remix5:48So Fresh, So CleanArista
74321 85787 2
Single
CD-Maxi
28/05/2001
Instrumental4:04So Fresh, So CleanArista
74321 85787 2
Single
CD-Maxi
28/05/2001
4:00Touch My Soul [3/2001]Ariola
74321 88280 2
Compilatie
CD
2001
»» alles tonen

Outkast   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rosa Parks16/01/19992810
Ms. Jackson20/01/2001113
So Fresh, So Clean26/05/2001625
The Whole World (Outkast feat. Killer Mike)02/02/2002397
Hey Ya!01/11/20031533
The Way You Move (Outkast feat. Sleepy Brown)28/02/2004764
Roses28/08/20042510
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stankonia (OutKast)13/01/20012012
Speakerboxxx / The Love Below11/10/20031589
Idlewild26/08/2006325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71 (Reviews: 52)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Vervelend en ontzettend saai, juni 2001 (Holland) !!! (NL Top 40: 2 wk / # 40) ☺!!!

Topbart
***
Deze krijgt nog net 3 sterren!

bluezombie
**
Didn't like this one.

irelander
*****
Brilliant track.

gherkin
*
Vooral zo verschrikkelijk saai.

Hijinx
****
So cool.

alleyt1989
***
Average

HeadInAMuse
*****
Awesome tune

TravD
*****
Cool backing music.

Zacco333
****
If I have to be honest, this is possibly my favourite from Outkast. Very enjoyable.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?