Paul Weller - Sonik Kicks


Cover

Charts

Binnenkomst:31/03/2012 (Positie 60)
Laatste week notering:14/04/2012 (Positie 96)
Piekpositie:60 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:11271 (62 Punten)
In de landen:
de  Piek: 57 / Weken: 1
at  Piek: 74 / Weken: 1
nl  Piek: 60 / Weken: 3
be  Piek: 33 / Weken: 5 (Vl)
  Piek: 81 / Weken: 1 (Wa)
es  Piek: 50 / Weken: 1

Album

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

23/03/2012
CD Island / V2 VVR797056 / 2797056 / EAN 0602527970561
Toon detailsAlles beluisteren
1.Green
3:03
2.The Attic
2:15
3.Kling I Klang
3:14
4.Sleep Of The Serene
2:00
5.By The Waters
3:29
6.That Dangerous Age
2:30
7.Study In Blue
6:37
8.Dragonfly
3:41
9.When Your Garden's Overgrown
3:11
10.Around The Lake
2:11
11.Twilight
0:20
12.Drifters
3:07
13.Paperchase
5:01
14.Be Happy Children
2:45
   

Paul Weller   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Do Something To Me09/09/19952110
Wild Wood29/04/2000357
Wishing On A Star04/09/2004971
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stanley Road10/06/19951831
Heavy Soul12/07/1997804
Illumination28/09/2002694
Studio 15018/09/2004367
As Is Now29/10/2005892
Catch-Flame! - Live At The Alexandra Palace17/06/2006832
22 Dreams07/06/2008308
Wake Up The Nation24/04/2010604
Sonik Kicks31/03/2012603
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?