R.I.O. - After The Love

Cover R.I.O. - After The Love
Cover
Cover R.I.O. - After The Love
Cover

Charts

Binnenkomst:05/09/2009 (Positie 66)
Laatste week notering:07/11/2009 (Positie 95)
Piekpositie:66 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:17671 (140 Punten)
Dance:05/09/2009 / Piek: 12 / Weken: 12
TMF Superchart:05/09/2009 / Piek: 20 / Weken: 5
In de landen:
de  Piek: 65 / Weken: 4
at  Piek: 41 / Weken: 2
nl  Piek: 66 / Weken: 7

Tracks

07/09/2009
Promo - CD-Maxi ARS - (UMG) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.After The Love (Radio Edit)
  3:36
2.After The Love (PH Electro Radio Mix)
  3:42
3.After The Love (Chriss Ortega vs Steve Forrest Radio Edit)
  3:38
4.After The Love (Original Mix)
  5:51
5.After The Love (Dave Kurtis Remix)
  6:43
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36The Dome - Summer 2009Polystar
06007 5320551
Compilatie
CD
10/07/2009
3:35Ballermann Hits 2009EMI
9666072
Compilatie
CD
17/07/2009
3:36Club Sounds Vol. 50Ariola
88697 374602
Compilatie
CD
21/08/2009
Dan Winter Radio Edit3:55Future Trance Vol. 49Polystar
06007 5321745
Compilatie
CD
28/08/2009
3:37Single Top 100 - Volume 420 deel 2 [Promo]Buma
COLON 420 DEEL 2
Compilatie
CD
04/09/2009
»» alles tonen

R.I.O.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Janeiro24/11/20071410
Shine On23/08/2008439
When The Sun Comes Down28/03/20092210
After The Love05/09/2009667
One Heart10/04/2010689
Hot Girl04/09/2010902
Like I Love You05/02/20112914
Miss Sunshine30/07/20115410
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.54 (Reviews: 26)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Opnieuw hetzelfde liedje van R.I.O. Deze lijkt op een mislukte versie van "Shine on". Alhoewel het refreintje wel leuk is. Extra sterretje dan maar.

Snormobiel Beusichem
****
▒ En laat mij dit plaatje van "R.I.O." uit eind mei 2009 nu weleens goed bevallen !!! Zeer éénvoudig maar leuk en zomers genoeg voor de 4 sterren ☺!!!

chartmeester
****
Het lijkt allemaal wel heel veel op elkaar, maar vrolijk word ik er wel van.

tigerlover
***
dertien in een dozijn

gherkin
*
Een plaat die originaliteit ontwijkt alsof het een vreselijke ziekte zou zijn. Ook gewoon een flauw plaatje.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?