R.I.O. - Miss Sunshine


Cover

Charts

Binnenkomst:30/07/2011 (Positie 96)
Laatste week notering:01/10/2011 (Positie 80)
Piekpositie:54 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:14871 (203 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 43 / Weken: 2
de  Piek: 50 / Weken: 11
at  Piek: 44 / Weken: 4
nl  Piek: 54 / Weken: 10

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25SunshineKontor
1061373KON
Album
CD
28/01/2011
Remix3:20SunshineKontor
1061373KON
Album
CD
28/01/2011
3:24Kontor - House Of House - Volume 12Kontor
1061402KON
Compilatie
CD
13/05/2011
Giorno Radio Edit3:29Future Trance Vol. 56Polystar
06007 5334389
Compilatie
CD
27/05/2011
3:30Kontor - Top Of The Clubs Volume 51Kontor
1061407KON
Compilatie
CD
17/06/2011
»» alles tonen

R.I.O.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Janeiro24/11/20071410
Shine On23/08/2008439
When The Sun Comes Down28/03/20092210
After The Love05/09/2009667
One Heart10/04/2010689
Hot Girl04/09/2010902
Like I Love You05/02/20112914
Miss Sunshine30/07/20115410
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.28 (Reviews: 32)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*
R.I.O. kan maar een ding.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Dat gebruik van die "voicecoder" moet eens een keer afgelopen zijn !!! Buiten dat brengt het plaatje uit januari 2011 niets nieuws onder de mensen !!! Krap 2 sterren ☺!!!

gherkin
*
Afgezaagd deuntje.

RV
******
De mensen hierboven vinden dit alleen maar afgezaagd omdat ze dit op Cascada vinden lijken. Dat kan ik ze niet kwalijk nemen, want producers Manian en Yanou behoren tot zowel Cascada als R.I.O. en de laatste tijd proberen ze een andere sound te laten horen dan in R.I.O.'s beginperiode. En dat lukt, want van mij krijgen ze alvast 6*!
Laatst gewijzigd: 30/07/2011 17:30

eppo2011
*****
apart deuntje

willem1345
**
R.I.O. maakt al jaren zomerse liedjes, alleen de formule begint nu wel een beetje zijn kracht te verliezen. 'Miss Sunshine' klinkt vanaf het begin al als een nummer dat je eerder hebt gehoord. En inderdaad: het wordt nooit echt spannend. Dit gaat het denk ik nauwelijks meer doen in de charts.

Supersok
***
De echte kenners onder ons weten ook dat dit niets nieuws onder de zon is. Het is zelfs weer makkelijk gejat van het nummer 'Sunshine' van Dance nation. Ik ben dus alles behalve onder de indruk.

LLonden
***
Klinkt wel ok, maar verdiend niet meer dan 3 sterren
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?