R.I.O. - One More Night

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

R.I.O.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Janeiro24/11/20071410
Shine On23/08/2008439
When The Sun Comes Down28/03/20092210
After The Love05/09/2009667
One Heart10/04/2010689
Hot Girl04/09/2010902
Like I Love You05/02/20112914
Miss Sunshine30/07/20115410
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?