R.I.O. - Serenade

Cover R.I.O. - Serenade
Cover

Charts

In de landen:
de  Piek: 97 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
DJ THT Radio Edit3:26Future Trance Vol. 50Polystar
06007 5322842
Compilatie
CD
27/11/2009
3:36Booom 2010 - Die Hit-ExplosionSony
88697 565122
Compilatie
CD
18/12/2009
Radio Edit3:35In The Club 2010.1I Love This Sound!
0000012ILT
Compilatie
CD
29/01/2010
Radio Edit3:35House Area Vol. 2010.1More
88697662072
Compilatie
CD
05/03/2010
3:36VIVA Club Rotation 44Ministry Of Sound
1013382MIN
Compilatie
CD
30/07/2010
»» alles tonen

R.I.O.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Janeiro24/11/20071410
Shine On23/08/2008439
When The Sun Comes Down28/03/20092210
After The Love05/09/2009667
One Heart10/04/2010689
Hot Girl04/09/2010902
Like I Love You05/02/20112914
Miss Sunshine30/07/20115410
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.82 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Ik ben benieuwd wanneer R.I.O. zijn sound eens gaat vernieuwen. Elke nieuwe plaat klinkt precies hetzelfde als zijn vorige plaat. Geen slechte nummers hoor, maar als artiest zou je toch ook eens wat anders moeten proberen.

Snormobiel Beusichem
****
▒ "R.I.O." is een Duits danceproject van de producenten "Manuel Reuter & Yann Peifer" !!! Na het succes dat het duo had met "Cascada", startten zij in 2007 met dit nieuwe project "R.I.O" !!! De zanger is de uit Londen afkomstige "Neal Antone" alias "Tony T" die in de jaren 90 rapper was van "Beat System" !!! Deze dansplaat uit september 2009 vind ik helemaal niet beroerd !!! Krap 4 sterren ☺!!!

GR09
***
Best grappig, maar het lijkt allemaal een beetje op elkaar. 3 sterren van mij.

super50hmtv
*****
Een hele verbetering vergeleken met het vorige werk van R.I.O. Vette plaat!!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?