R.I.O. - Shine On


Cover

Charts

Binnenkomst:23/08/2008 (Positie 78)
Laatste week notering:18/10/2008 (Positie 89)
Piekpositie:43 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:12314 (305 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 17 / Weken: 51
de  Piek: 25 / Weken: 20
at  Piek: 21 / Weken: 23
fr  Piek: 8 / Weken: 24
nl  Piek: 43 / Weken: 9
se  Piek: 10 / Weken: 11
it  Piek: 8 / Weken: 3
es  Piek: 22 / Weken: 13

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Spencer Hill Remix2:32Mainstation 2008 HouseMuve
905922
Album
CD
20/06/2008
Radio Mix3:25Energy 08 - The Dancefloor HitsEnergetic
9695-2
Compilatie
CD
20/06/2008
Spencer & Hill Remix4:12Summer Parade - House 2008TBA
9698-2
Album
CD
27/06/2008
Radio Mix3:23Ballermann Hits 2008EMM
2274482
Compilatie
CD
25/07/2008
Radio Mix3:23Ballermann Hits 2008 [XXL 3er CD-Box]EMM
2356502
Compilatie
CD
25/07/2008
»» alles tonen

R.I.O.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Janeiro24/11/20071410
Shine On23/08/2008439
When The Sun Comes Down28/03/20092210
After The Love05/09/2009667
One Heart10/04/2010689
Hot Girl04/09/2010902
Like I Love You05/02/20112914
Miss Sunshine30/07/20115410
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.1 (Reviews: 103)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Lekkere zwoele vlotte zomerdansplaat van "R.I.O" uit juni 2008 !!! Begint nu eindelijk ook de Nederlandse hitlijsten méér leven in te blazen, augustus 2008 ☺!!!

stas274
****
Vote only.

DeejayDave
****
Mooi zomers plaatje van R.I.O. Gaat hopelijk net zo scoren als de voorloper 'De Janeiro'.

skizzo
******
its #4 in Italy and #2 in Portugal.

greekcircle
*****
This is a very good song , mixture of reggae and pop , great summer track

Chemmical
****
Not bad, but not amazing either.

bjorn614
*****
Prima zomersingle

gherkin
**
Nee, niet geweldig.

wefoundove
******
best r.i.o. song
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?