R.I.O. & Vengaboys - The Sign

Cover R.I.O. & Vengaboys - The Sign
Digital
Kontor / Zooland 1260511120

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

04/08/2017
Digital Kontor / Zooland 1260511120
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Sign
3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30The SignKontor / Zooland
1260511120
Single
Digital
04/08/2017

Vengaboys   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Parada de tettas23/08/19972910
To Brazil!03/01/19982314
Up And Down07/03/1998522
We Like To Party! (The Vengabus)23/05/1998227
Boom, Boom, Boom, Boom!!24/10/1998134
We're Going To Ibiza!20/03/1999132
Kiss (When The Sun Don't Shine)13/11/1999318
Shalala Lala26/02/2000211
Uncle John From Jamaica20/05/2000716
Cheekah Bow Bow (That Computer Song) (Vengaboys feat. Cheekah)30/09/2000296
Forever As One16/12/2000776
Rocket To Uranus (Vengaboys & Perez Hilton)26/06/201075
Hot Hot Hot03/08/2013138
2 Brazil! [2014]07/06/2014483
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Up & Down - The Party Album!11/04/1998430
Greatest Hits! Part 107/11/1998172
The Platinum Album18/03/2000231
 

R.I.O.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Janeiro24/11/20071410
Shine On23/08/2008439
When The Sun Comes Down28/03/20092210
After The Love05/09/2009667
One Heart10/04/2010689
Hot Girl04/09/2010902
Like I Love You05/02/20112914
Miss Sunshine30/07/20115410
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
***
Best wel een aardig zomers singeltje maar lijkt best wel op Sigala

Snormobiel Beusichem
****
▒ Lekker zwoel dansplaatje uit de zomer van 2017 door het Duitse DJ-duo: "Yann Peifer & Manuel Reuter", alias: "R.I.O.", bijgestaan door de Rotterdamse Eurodance formatie: "Vengaboys" !!! Vooruit het voordeel van de twijfel: 4 sterren ☺!!!

DeejayDave
****
Verrassend zomersingletje dat in niets lijkt op het hele oeuvre van de Vengaboys. Vraag me dan ook af wat hun bijdrage hier in is.
Laatst gewijzigd: 07/08/2017 17:47
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?