R.I.O. feat. Nicco - Party Shaker


Cover

Charts

Binnenkomst:23/06/2012 (Positie 83)
Laatste week notering:22/09/2012 (Positie 96)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:5737 (666 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 23
de  Piek: 10 / Weken: 20
at  Piek: 10 / Weken: 24
fr  Piek: 5 / Weken: 28
nl  Piek: 29 / Weken: 14
be  Tip (Vl)
  Piek: 28 / Weken: 8 (Wa)
fi  Piek: 11 / Weken: 6
no  Piek: 8 / Weken: 13

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Yann Peifer
Manuel Reuter
Andres Ballinas
Producer:Yann "Yanou" Peifer
Manuel "Manian" Reuter
Gecoverd door:Die Schlümpfe (Wir tanzen durch den Regen)
Elena Spoerl (Der Lachsack)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek video:

Tracks

20/08/2012
Promo - Digital Spinnin' / ARS 00602537169801 [be] / EAN 0602537169801
Toon detailsAlles beluisteren
1.Party Shaker
3:26
2.Party Shaker (Extended Mix)
5:05
3.Party Shaker (LaSelva Beach Radio Edit)
3:06
4.Party Shaker (Whirlmond Radio Edit)
3:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27Kontor - House Of House - Volume 15Kontor
1061948KON
Compilatie
CD
18/05/2012
2:05Kontor - House Of House - Volume 15Kontor
1061948KON
Compilatie
CD
18/05/2012
3:28The Dome Vol. 62Polystar
88691963372
Compilatie
CD
01/06/2012
3:28Fetenhits - EM Sommer 2012Polystar
06007 5338678 (1)
Compilatie
CD
01/06/2012
3:27Megahits - Sommer 2012Polystar
06007 5339017
Compilatie
CD
15/06/2012
»» alles tonen

R.I.O.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Janeiro24/11/20071410
Shine On23/08/2008439
When The Sun Comes Down28/03/20092210
After The Love05/09/2009667
One Heart10/04/2010689
Hot Girl04/09/2010902
Like I Love You05/02/20112914
Miss Sunshine30/07/20115410
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

Nicco   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.82 (Reviews: 77)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Wolfke
******
Aangenaam plaatje van R.I.O. om naar te luisteren! En zeker ultratop 50 waardig ! Als je naar de rest van de landen kijkt waar dit nummer in de hitlijsten staat. Vind ik dat België gerust mag meedoen !!!
Laatst gewijzigd: 25/08/2012 04:06

gherkin
*
Alweer zo'n matig dingetje. Er zijn veel leukere plaatjes voor deze zomer.
Laatst gewijzigd: 25/06/2012 19:30

DeejayDave
*
Dat m'n jeugdhelden van de Vengaboys hier zo genadeloos worden verkracht is verschrikkelijk. R.I.O. kan zo in het rijtje Pitbull en Chris Brown. Hup de afgrond in.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Overbodige cover door "R.I.O." & "Nicco" uit de lente van 2012 !!! De toch wel leuke zomerse en zonnige videoclip redt nog net krapjes de derde ster ☺!!!

LLonden
***
Ik heb ze weleens live gehoord. Dat was zooooooooooo slecht. Nummers van R.I.O. vind ik verder wel leuk. Dit nummer gaat ook wel.

willem1345
*
Bedroevend slecht dit. Niks vernieuwends (zoals we gewend zijn van R.I.O.) en daarnaast ook nog eens ontzettend slecht ingezongen. Minder dan 1 ster kan ik helaas niet geven.

RV
****
Party Shaker heeft een zomers geluid, wat we zoals altijd gewend zijn van R.I.O. En hoewel zowel Cascada als R.I.O. van dezelfde producers komen, weet R.I.O. bijna nooit goed gebruik te maken van samples, waar dat bij Cascada wél het geval is. De sample van de Vengaboys is in dit nummer wel lekker, maar de zang is er maar losjes ingezongen en er zit verder geen lekkere melodie in. Nog nét 4*, maar R.I.O. heeft betere nummers gemaakt, die ik persoonlijk ook een hogere beoordeling heb gegeven.

Supersok
*
inspiratieloze, weinig originele muziek. Zoals we van R.I.O. gewend zijn. Niet aan mij besteed!

sikko03
*
jammer dat ze de vengaboys moeten verkrachten. pff verzin iets beters

drdjrene
**
Deze plaat heeft echt niks orgineels. Een door de computer gehaalde vocaal (de zoveelste...) met standaardtekst en een stukje synthesizermelodie dat zo uit We like to party van de Vengaboys lijkt te komen. Nog net een krappe 2 punten omdat je er denk ik wel lekker op kunt swingen maar daar is ook alles mee gezegd.

naamloos
*
Heel snel vergeten.

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
guter partyy sound!!!

nicht so nervig wie Turn This Club Around...viel besser als ihr neustes werk summer jam das mich nur enttaüscht!!!

Prty Shaker *_____* <3

KingBandicoot
****
Sort of catchy, but have heard many songs like this before. 3.75*.
Laatst gewijzigd: 03/10/2012 04:42

wefoundove
*****
way better than summer jam

gerry1982
***
Matige singel. Leuke ambiance, jammer dat ze het nummer van de Vangaboys hiervoor gebruiken!

bjorn614
***
Niet slecht .

MUSICBOJ
****
Vlot en dansbaar nummer van "R.I.O. & Nicco"!! Vreemd dat dit niets heeft gedaan in de Ultratop!!

DaveNT
**
Tacky party song sampling parts of 'We Like To Party'. 2.3*

Richard (NL)
**
Slap aftreksel van Vengaboys.

brokenrecords
**
Oh my God I just realized the "We Like To Party" sample. This is better than "Turn This Club Around", but still horribly generic.

Zacco333
**
This has been appearing in the recommended section on YouTube for ages for me. I was expecting something good but I get this crap thing. Disgusting sample of "We Like To Party" and the singer needs to shut the f**k up. Not good at all and lucky to be getting 2*.
Laatst gewijzigd: 26/05/2014 03:23
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?