R.I.O. feat. U-Jean - Animal


Cover

Charts

Binnenkomst:21/01/2012 (Positie 71)
Laatste week notering:24/03/2012 (Positie 82)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:10393 (387 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 51 / Weken: 2
de  Piek: 48 / Weken: 17
at  Piek: 33 / Weken: 11
fr  Piek: 111 / Weken: 14
nl  Piek: 47 / Weken: 10
be  Tip (Vl)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:13Kontor - Top Of The Clubs Volume 53Kontor
1061483KON
Compilatie
CD
02/12/2011
3:34Turn This Club AroundKontor
1061487KON
Album
CD
02/12/2011
3:33The Dome Vol. 60Polystar
06007 5336936
Compilatie
CD
02/12/2011
Spankers Edit3:52Turn This Club AroundKontor
1061487KON
Album
CD
02/12/2011
3:34Booom 2012 - Die Hit-Explosion - The FirstAriola
88697987772
Compilatie
CD
16/12/2011
»» alles tonen

R.I.O.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Janeiro24/11/20071410
Shine On23/08/2008439
When The Sun Comes Down28/03/20092210
After The Love05/09/2009667
One Heart10/04/2010689
Hot Girl04/09/2010902
Like I Love You05/02/20112914
Miss Sunshine30/07/20115410
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

U-Jean   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.83 (Reviews: 41)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Zwakke en goedkope "Party Animal" plaat van "R.I.O. & U-Jean" uit november 2011 !!! Kan voor mijn part gestolen worden ☺!!!

gherkin
*
Zeer zwakke plaat.

Supersok
**
voor de producers van R.I.O. heb ik 1 tip. Hou ermee op, want het wordt niks meer!

DeejayDave
**
Zal wel weer geadopteerd worden door bepaalde radiostations. Verschrikkelijk.

RV
*****
Lijkt wel een beetje op 'Levels' van Avicii. Verder een prima plaat, maar zeker niet een van hun sterkste. Integendeel.
Laatst gewijzigd: 21/01/2012 16:14

willem1345
**
R.I.O. staat wat mij betreft voor ontzettend goedkope muziek zonder enige beleving. Deze mannen kijken wat er op dit moment hip is en maken er dan net iets ander van. Jammer genoeg vergaat dit ze niet zo goed. 'Animal' is natuurlijk geen uitzondering op de regel en is dus zéér zwak.

Wolfke
******
Lekker nummer, het zit er weer bonk op.

jeankeL
*
originaliteit=0, jammer dat ik dit niet als quotering kan geven.

MitchellNineSeven
******
Levels much?

KingBandicoot
*****
Superb! Does sound like Avicii beats, but that's a good thing!

mrmusic2010
*****
OK so it sounds a lot like Avicii, but it's got a great hook. Good song!

brokenrecords
***
This is probably their best, but it' seven average, the "Levels" sound kind of saves it imo.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?